Megnyílt Lakatos Márk stílusos second hand üzlete

2014. október 04.
Megnyílt Lakatos Márk különleges second hand üzlete, ahol a márkás, külföldről hozott és gondosan előválogatott ruhadarabok közül válogathatunk úgy, hogy akár egyből az alkatunknak leginkább megfelelő darabot emelhetjük le a fogasról.

Hazánk legnépszerűbb stylistja, Lakatos Márk sokaknak tett hatalmas szívességet Style Republic névre keresztelt üzletének megnyitásával. A ruhaboltnak ugyanis több különlegessége is van. Egyrészt nagy előny az, hogy úgy válogathatunk az olcsó használt ruhák között, hogy nem temetnek maguk alá a dohos, nagymama gardróbjából szalajtott kötött pulóverhalmok. Persze jó dolog a kincskeresés, csak nem mindenkinek való, sokakat inkább kétségbeejtenek az átláthatatlan ruhakupacok, vagy egész egyszerűen nincs időnk, türelmünk a válogatáshoz. A Style Republic megtartja a second hand üzletek barátságos árszabását, de úgy, hogy egy hangulatos, vintage ihletésű, és nem utolsó sorban áttekinthető üzlethelységben mustrálhatjuk az előválogatott ruhadarabokat.

Lakatos Márk üzletének másik érdeme – ami miatt a jól hangzó concept store elnevezéssel illetik – pedig, hogy az egyes darabokat kis címkékkel látták el, melyek jelzik, hogy az adott ruhadarab milyen alkaton mutat a legjobban. Márk homokóra, oszlop, körte és alma típusú hölgyeket különböztet meg, a nevezetes formák közül pedig hármat hazai hírességek képviseltek a megnyitó estéjén. Bangó Margit alma, Gryllus Dorka oszlop, Peller Marrian pedig körte típusú alkatára választott egy-egy összeállítást, és még Márk segítségére sem volt szükségük, mindent egyszerűen megtaláltak a Stílus Köztársaság állványain. 

Az Arena pláza földszintjén mostantól bárki válogathat az alkatának és pénztárcájának megfelelő ruhadarabok között.