Megjelent a novemberi Marie Claire!

2014. október 16.
Megjelent a novemberi lapszámunk, címlapon Blake Lively, aki lapzártánkkor jelentette be, hogy kisbabát vár. Friss számunkban 60 oldalas @Work mellékletben foglalkozunk a munka világával - szigorúan csak lazán, lelkesen, örömmel.

Most pedig jöjjön egy kis ízelítő aktuális témáinkból.

Fotóriportunkban a legpatinásabb francia divatiskolákat mutatjuk be – az intézmények végzőseivel hamarosan személyesen is találkozhatunk, meghívtuk őket a Marie Claire Fashion Daysre.

Interjú rovatunk ebben a hónapban eltér a szokásostól, most az újabb évaddal jelentkező Terápia szereplőit ültettük egy kanapéra és faggattuk őket, leginkább arról, hogy időnként a színészeknek is szükségük van-e pszichológusra, vagy számukra a színpad a legjobb terápia. Interjúalanyaink Mácsai Pál, Máté Gábor, Péterfy Bori, Csákányi Eszter, Kurta Niké, Szamosi Zsófia és Surányi Áron.

Hazai riporttémánk a császármetszés – arra keressük a választ, hogy ha nincs vészhelyzet, akkor miért hagyják ki sok esetben a döntésből a nőket, illetve arra, hogy miért hiányos a tájékoztatás.

Külföldi riportunk főszereplői Colorado kannabiszkirálynői, vagyis azok a nők, akik az ott legálissá vált kannabiszból jól menő üzletet csinálnak.

@Work mellékletünk témái címszavakban:
– bemutatunk három vezetőt: Ivánka Katalin (IVANKA Studio & Factory), Cornelia Coman (ING Biztosító Zrt.), Mikházi Ildikó (L’Oréal)
– Instant iroda – coworking irodákban jártunk
– „Az anyám a főnököm”
– Romosító serkentők
– Alapdarabok
– Színek az irodában
– 5 munkanap, 5 smink
– 7 karriersegítő módszer

A divatban ebben a hónapban a vidám mintákra és szokatlan színekre szavazunk, szemtelenkedünk kicsit a közelgő hideggel.

Utazás rovatunkban Svájc kozmopolita nagyvárosát mutatjuk be, gasztro rovatunkban pedig almát eszünk almával.

A novemberi Marie Claire normál és mini méretben is kapható. A normál méretű lapszámokhoz Vanita krémszappan – teafa, natúr shea, kókusztej és kristálytartalmú változatban – jár ajándékba.