Jobb élet a nyomornegyed szépségeinek

2014. november 12. |

A Rio de Janeiro hírhedt nyomornegyedeiben élő fiatalok számára a kifutó jelentheti a kiutat a szegénységből. A Jacare e Moda nevű divatiskola és modellügynökség versenyén a divat fényűző világát kínálják a nyomorban élő brazil szépségeknek.

A brazil Jacare e Moda nevű divatiskola és modellügynökség a helyi nyomornegyed szépségeit szeretné kiemelni a nélkülözésből, az egyik legfényűzőbb karrier felkínálásával. A Rio legnyomorúságosabb városrészeiben élő fiatal, 22 év alatti lányok és fiúk a jobb élet reményében vonultak végig a kifutón ezen a nem mindennapi megmérettetésen.

A különleges versenyen már a nevezés módja is rendhagyó volt: legalább 1 kiló, nem romlandó étel adományozásának fejében lehetett elindulni a versenyen, a fődíj pedig egy áhított modellszerződés volt.  

A rendezvény szervezéséért felelős Jacare e Moda legfőbb célja, hogy a divat világa iránt érdeklődő, nélkülöző fiataloknak oktatást és karrierlehetőséget kínáljon, miközben a gyökereik tiszteletére és szeretetére tanítja a fiatalokat. Ennek érdekében a cég rengeteg nyitott, mindenki által látogatható rendezvényt is tart, ahol a szakma legjobbjai beszélnek divatról és művészetről. Számos versenyt is rendeznek, ahol a modellszerződés mellett olyan, a későbbi karrierhez hozzásegítő juttatásokban is részesülhetnek a győztesek, mint például az angol nyelvtanfolyam.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Riporter

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett ciceró

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett