Segíts, hogy a pilisi gyermekotthon lakói úszhassanak

2014. november 25.
A Csepp a Tengerben Alapítvány be szeretné bizonyítani, hogy gyermekotthonban felnövő gyerekek is képesek nagy dolgokra. Ahhoz, hogy a céljukat elérjék, csak néhány dologra van szükségük. Mikulás napján egy 12 órás úszóversenyen vesznek részt a gyerekek és önkéntesek együtt.

A nagy úszás feltételeihez és ahhoz, hogy mindenkinek jusson Mikulás-csomag a télen az otthonban, egy kis anyagi támogatásra vagy egy megosztásra lenne szükségük. A kitartás és a lelkesedés már úgy tűnik, biztosított. Szerintünk képesek vagytok/ők is képesek rá! Szerintetek?

Segíts, hogy ők is megmutathassák, képesek nagy dolgokra!

A pilisi gyermekotthon lakóit Mikulás napján olyan sportélményhez juttathatod, amelyben még nem volt részük: segítségeddel 12 órán át úszhatnak majd gyerekek és önkéntesek a veresegyházi uszodában.

Ezeknek a gyerekeknek a kezét a mindennapokban nem fogja szerető szülő vagy körültekintő edző, és nagyon kevés pozitív visszajelzést kapnak a környezetüktől. A maratoni úszással viszont megmutathatjuk nekik, hogy bármire képesek!

Mire gyűjtenek?

A 12 órás verseny és két edzés költségeire. Az edzéseken megnézik, ki az, aki bírja a terhelést, és felkészítik a 15 gyereket fizikailag és lelkileg is a versenyre. A verseny végén a résztvevő 15 hőst és társaikat szeretnék egy kis ajándékkal is meglepni Mikulás alkalmából.

Mire elég a hozzájárulás?

1500 Ft-ból egy gyerek eljuthat a versenyre és vissza a gyermekotthonba
2000 Ft fedezi egy gyermek egész napos étkezését
5000 Ft fedezi három gyermek Mikulás-ajándékát
10.000 Ft elég 8 gyerek egyszeri edzésére
20.000 Ft-ból az egész csapat számára tudunk szép és egységes úszósapkát beszerezni

Adományozóikat a verseny befejeztével e-mailben egy szép beszámolóval ajándékozzuk meg, de persze a veresegyházi versenyen is szívesen látják őket december 5-én és 6-án.

A maratoni úszásról szeretnének élő közvetítést posztolni a Facebook-oldalukon, ahol a 12 óra alatt minden támogató számára készülne egy meglepetéssel. Itt tudjátok követni a versenyt: Facebook/Cseppatengerben

Adakozz és add tovább ezt a linket!