Hillary Clinton csodás jövőt jósol a meleg kisfiúnak

2015. július 08.
A népszerű fotós blog, a Humans of New York oldalán jelent meg a megrázó kép a meleg kisfiúról, akinek könnyek csorognak az arcán. Arra azonban senki nem számított, hogy a kommentelők között Hillary Clinton is megszólal.

„Homoszexuális vagyok, és nagyon félek, hogyan fog alakulni a jövőm, és attól hogy az emberek nem fognak szeretni.” Ezzel a szöveggel osztott meg egy képet egy kisfiúról a népszerű Humans of New York blog. Az arcokat, történeteket felvillantó oldalon hamar nagyon népszerű lett a könnyező kisfiú képe, de arra még az oldalt üzemeltető fotós, Brandon Stanton sem számíthatott, hogy fotója egy legendás politikushoz is eljut.


(Fotó: Profimedia – Red dot)

Hillary Clinton az alábbiakat írta a fiúnak: „Jövendölés egy felnőtt szerint: A jövőd fantasztikus lesz. Magad is meglepődsz majd, mire vagy képes, és milyen csodás dolgokat vihetsz végbe. Keresd meg azokat az embereket, akik szeretnek és hisznek benned – rengeteg lesz belőlük.” A volt first lady, szenátor, külügyminiszter és újabban demokrata elnökjelölt egyébként híres a melegjogokért valló kiállásáról.