Modellszerződést kapott a Down-szindrómás lány

2015. július 24. |

Az ausztrál lány, Madeline Stuart keményen megdolgozott azért, hogy modell lehessen: tavaly kezdett el egészségére és szépségére koncentrálni, és sikeresen meg is szabadult húsz fölös kilótól. Ez eddig csak egy diszkréten elismerő biccentésre okot adó történet lehetne, de kicsit csavar a dolgon az is, hogy Madleine Down-szindrómával született.

A tizennyolc éves Madeline Stuart neve néhány hónapja járta be a világot, mikor a fiatal lány először határozta el komolyabban, hogy a modellkedéssel szeretne foglalkozni. Maddie-t azóta több nagy márka is megrohamozta ajánlataival, most pedig a Manifesta kampányához adja az arcát a különleges szépség.

A Manifestáról már mi is beszámoltunk izgalmas, új irányokat adó virágos címkézésük kapcsán – a márka számára rendkívül fontos a pozitív, egészséges testkép hirdetése, valószínűleg ezért is választották képviselőjüknek Maddie-t.

A fiatal modell (mert most már szerencsére ezt is mondhatjuk) épp úgy megküzdött a sikerért, mint bárki más. Sőt. Hosszú évekig, keményen edzett úszással és tánccal, nem csak azért, hogy csinosabb legyen, hanem azért is, hogy a betegségéből adódóan gyenge szívét megerősítse. A sok erőfeszítés pedig nem maradt jutalom nélkül: Maddie húsz kilótl adott le, és azóta már több márka is megkereste ajánlatával. A lány arcát világszerte megismerték, és nem régiben saját honlapját is elindította. Ahogy a bájos Madleine fogalmazott, számára a legfontosabb, hogy újraértelmezze a modellkedés kereteit, és bebizonyítsa, hogy a szépség mennyire ezerarcú is lehet.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Riporter

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett ciceró

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett