Modellszerződést kapott a Down-szindrómás lány

2015. július 24.
Az ausztrál lány, Madeline Stuart keményen megdolgozott azért, hogy modell lehessen: tavaly kezdett el egészségére és szépségére koncentrálni, és sikeresen meg is szabadult húsz fölös kilótól. Ez eddig csak egy diszkréten elismerő biccentésre okot adó történet lehetne, de kicsit csavar a dolgon az is, hogy Madleine Down-szindrómával született.

A tizennyolc éves Madeline Stuart neve néhány hónapja járta be a világot, mikor a fiatal lány először határozta el komolyabban, hogy a modellkedéssel szeretne foglalkozni. Maddie-t azóta több nagy márka is megrohamozta ajánlataival, most pedig a Manifesta kampányához adja az arcát a különleges szépség.

A Manifestáról már mi is beszámoltunk izgalmas, új irányokat adó virágos címkézésük kapcsán – a márka számára rendkívül fontos a pozitív, egészséges testkép hirdetése, valószínűleg ezért is választották képviselőjüknek Maddie-t.

A fiatal modell (mert most már szerencsére ezt is mondhatjuk) épp úgy megküzdött a sikerért, mint bárki más. Sőt. Hosszú évekig, keményen edzett úszással és tánccal, nem csak azért, hogy csinosabb legyen, hanem azért is, hogy a betegségéből adódóan gyenge szívét megerősítse. A sok erőfeszítés pedig nem maradt jutalom nélkül: Maddie húsz kilótl adott le, és azóta már több márka is megkereste ajánlatával. A lány arcát világszerte megismerték, és nem régiben saját honlapját is elindította. Ahogy a bájos Madleine fogalmazott, számára a legfontosabb, hogy újraértelmezze a modellkedés kereteit, és bebizonyítsa, hogy a szépség mennyire ezerarcú is lehet.