A modern Kámaszútra az LMBTQ+ közösségre is gondol

2018. szeptember 12.
Egy ausztrál művész megalkotta a Minisutra nevű kiskönyvet, ami már nem csak heteroszexuális pároknak osztogatja az erotikus útmutatást.

A Kámaszútrát mindenki ismeri, egyet jelent a neve az erotikával. Egy ausztrál művész, Bianca Tschaikner azonban kicsit újragondolta a klasszikus könyv tanításait – ezúttal úgy, hogy ne csak heteroszexuális párok, hanem a queer személyek is megtalálják benne a maguk örömét. A Minisutra névre keresztelt kisköny 34 mókás aquarell illusztrációt tartalmaz, köztük leszbikus párokkal és nagyon boldog hármas felállásokkal.

Az alkotó azt mondja, olyan könyvet szeretett volna csinálni, amihez mindenki tud kapcsolódni, ahogy ő fogalmaz, „örömmel, színekkel és mókával teli szex-cirkuszt” álmodott, ennek pedig magától értetődő módon tette részévé az LMBTQ+ közösséget is.

Tschaikner 2016 óta dolgozott a projekten, ami eredetileg csak Facebookra posztolt illusztrációkból állt, de követői körében annyira népszerű lett, hogy közösségi finanszírozással most végre a Minisutra kiskönyv is megszületett.

Íme egy kis ízelítő a szórakoztató rajzokból:

HuffingtonPost