Súlyos milliókért árulja óráit Cristiano Ronaldo

2022. november 25. |

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné viselni a Cristiano Ronaldo ihlette órákat.

11 millióba kerül a legolcsóbb és közel 60 millió forintot kérnek a Cristiano Ronaldo nevével fémjelzett órakollekció legdrágább darabjáért. A sztárfocista nemrégiben Instagramon jelentette be, hogy összeállt a luxusórákat gyártó Jacob&Co.-val, hogy egy izgalmas közös órakollekciót dobjanak piacra.

A Cristiano Ronaldo ihlette kollekcióban négy óra található, méregzöld és vörös színekben – mindegyiken megjelenik valamilyen módon a focista alakja. Ronaldo Instagram-oldalán a vörös órát viseli, és posztja alapján úgy tűnik, a tervezési folyamatban is aktívan részt vett:

Az biztos, hogy a látványos darabokat csak az igazán kiváltságosok viselhetik – a többiek jobban járnak, ha inkább egy mezzel tisztelegnek a focista alakja előtt.

Cristiano Ronaldo idén nem csak sportsikerei kapcsán került be a hírekbe: áprilisban született meg kislánya, az egyik baba az ikerpárból, akik közül a kisfiú tragikus módon belehalt a szülésbe.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Napi üzenet péntek – 2022. 11. 25.

Napi üzenet péntek – 2022. 11. 25.

Napi inspirációs rovatunk rövid motivációval ajándékoz meg minden reggel és lendületet ad az új nap kihívásaihoz. Hiszen minden nap új esély a sikerhez!

Szólj hozzá te is!

Még több Riporter

„A metaverzumnak a valódi világ kiterjesztésének, nem pedig a helyettesítésének kéne lennie” – nőként formálja a web3 jövőjét Tábor Andrea bitcoin

„A metaverzumnak a valódi világ kiterjesztésének, nem pedig a helyettesítésének kéne lennie” – nőként formálja a web3 jövőjét Tábor Andrea