Cristiano Ronaldo közleményben jelentette be, hogy elhunyt a kisfia

2022. április 19.
Cristiano Ronaldo egy Instagram-posztban közölte, hogy meghalt az egyik ikergyereke a szüléskor.

Cristiano Ronaldo hétfőn jelentette be a tragikus hírt, miszerint meghalt a kisfia szülés közben. Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodríguez ikreket vártak, egy fiút és egy lányt, a szülést azonban a kisfiú nem élte túl. „A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet” – írta be a futballsztár az Instagramra posztolt közleményében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

„Csak kislányunk születése ad erőt, hogy némi reménnyel és boldogsággal tudjuk megélni ezt a pillanatot” – folytatta, majd az üzenete végén köszönetet mondott a Rodríguezt ellátó orvosoknak és a nővéreknek. „Kisfiúnk, te vagy a mi angyalunk. Örökre szeretni fogunk” – zárta le a focista.

A Manchester United sztárja (37) és barátnője (28) 2021 októberében jelentették be, hogy ikreket várnak. Ronaldónak és Rodrígueznek már van egy közös gyereke: a kislányuk, Alana négy évvel ezelőtt született. De a futballistának van három másik gyereke is: a 11 éves Cristiano Jr. egy korábbi kapcsolatából született, a 4 éves ikreket, Mateót és Evát pedig béranya hozta világra.

A pár 2016-ban jött össze, egy Gucci üzletben ismerkedtek meg egymással, ahol Rodríguez eladóként dolgozott.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!