Árva kutyákon segítenek a válogatott atlétáink, te is részt vehetsz benne

2023. november 25.
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.
Árva kutyákon segítenek a válogatott atlétáink, te is részt vehetsz benne

A népszerű állatvédő szervezet évek óta igényes naptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat az árva kutyák örökbefogadására. Fontos számukra, hogy a képeken, a maga területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassanak be egy-egy kedves, keverék kutya társaságában. A jótékony célú naptár évente más-más gondolatra felfűzve készül el. 

Az alapítvány célja, hogy a felvételekkel kedvet csináljon az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához. A naptár eladásából származó bevételt kizárólag és közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítják.

Idén – az Atlétikai VB évében – kiváló atlétáinkkal készül el 2024-es naptáruk, melyhez a Magyar Atlétikai Szövetség támogatását is megkapták. Kozák Luca, Kocsis Luca, Bánhidi-Farkas Petra, Klekner Hanga, Molnár Janka, Krizsán Xénia, Nemes Rita, Palkovics István, Bunduschu Patrik, Pap Márk, Helebrant Máté, Wahl Zoltán és Molnár Attila önzetlenül modellt állnak idei naptáruk lapjain, ami december első napjaitól kapható. További információt az alapítvány honlapján találhatunk.

14 fotó megtekintése

Fotó: Hamarits Zsolt