10 mentett házi kedvenc híres gazdival

2021. július 17.
Szerencsére egyre több híresség dönt az örökbefogadás mellett, és mentett állatoknak adnak új otthont. Paris Hilton gyakran shoppingol együtt mentett csivavájával, Ariana Grande örökbe fogadott kutyusát, Toulouse-t a Tonight Show-ba is magával vitte, Sarah Paulson pedig még azt is megengedte a kutyájának, hogy a Golden Globe-gálán az ölében üljön.

Chris Evans

Emlékszel A tehetség című filmben arra a jelenetre, amelyben Chris Evans szerepe szerint meglátogat egy menhelyet? Mint kiderült, a színész teljesen beleszeretett az egyik kutyába, Dodgerbe, és úgy döntött, hogy új otthont biztosít számára. „Ahogy fel-alá sétálgattam a menhelyen, megláttam őt, és azonnal tudtam, hogy semmi keresnivalója itt” – mondta a színész.

Jennifer Aniston

A karantén ideje alatt Jennifer Aniston örökbe fogadta Lord Chesterfieldet, a Los Angeles-i Wagmor Pets Dog Rescue menhelyről. „Azonnal elrabolta a szívem” – vallotta be a színésznő az Instán.

 

Ariana Grande

Ariana Grande 10 mentett kutya büszke tulajdonosa (és egy házisertése is van, Piggy Smallz). Ráadásul nemrég nyitott egy nonprofit állatmenhelyet Orange Twins Rescue néven Los Angelesben. Gyakran lehet látni Toulouse-zal, egy beagle-csivava keverékkel vagy Myronnal, a pitbullal, akit korábbi párjával, a rapper Mac Millerrel együtt fogadtak be még 2017-ben.

Meghan Markle

Meghan Markle-nak jelenleg két mentett kutyusa van: Guy, egy beagle, akit egy kentucky menhelyről fogadott örökbe a Briliáns elmék forgatása idején, és Pula, egy fekete labrador, aki Harry herceggel kötött házassága után került hozzájuk. De már korábban is a mentett állatok mellett tette le a voksát: labrador-juhász keverékét, Bogartot egy barátja fogadta be még 2017-ben, amikor ő az Egyesült Királyságba költözött. Az állatorvos ugyanis nem javasolta, hogy egy ilyen idős kutya ilyen hosszú repülőúton vegyen részt.

 

Dua Lipa

Dua Lipa és párja, Anwar Hadid (Gigi és Bella Hadid testvére) örökbe fogadtak egy menhelyi kutyát, Dextert, akit a „legjobb barátjuknak” neveztek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

Joe Biden

Joe Biden és felesége, a first lady, Jill egy németjuhászt fogadtak örökbe 2018-ban. Major, vagyis a házi kedvenc az első menhelyi kutya, aki a Fehér Házban lelt otthonra – az elnöki pár másik német juhászával, Champpel együtt költöztek be. Az elnöki pár támogatja az örökbefogadást, és Major története még egy gyerekkönyv megírásához is inspirációt adott, melynek a bevételét természetesen a menhelyeknek ajánlották fel.

 

Sarah Paulson

Sarah Paulson egy kaliforniai menhelyről, a Paw Worksből fogadta örökbe kutyáját, Winnie-t. Egy interjúban Ellen DeGeneresnek Sarah elmondta, Winnie nagyon szociális, és tekintve, hogy a 2021-es Golden Globe-ra elkísérte színésznőt, kijelenthetjük, hogy nincs rossz sorsa.

sarah-paulson-golden-globe-kutya

Paris Hilton

Tudtad, hogy Paris Hilton csinált egy Insta-oldalt a kedvenceinek is? A @HiltonPets posztokból az is kiderül, hogy Paris állandóan a kutyáival veszi körbe magát, és volt olyan, amikor összesen 30 kutyáért felelt. Jelenleg egy miniatűr pincsi, Dollar, testvérei, Peter Pan, Mugsy, Dolce, Prada, Harajuku Bitch, Marilyn Monroe, Prince Baby Bear, Prince Hilton és Princess Paris Jr. gazdija.

 

Selena Gomez

Amikor Selena befogadott egy kutyát, Daisyt, nem gondolta volna, hogy ennyire jól ki fog jönni Winnie-vel, akit egy évvel azelőtt fogadott örökbe. Nem sokkal később Selena úgy döntött, megtartja, és nem csak ideiglenesen neveli. „Van pár ismerősöm, akik jelenleg csak gondozzák az állatokat, hogy ezzel biztonságban tartsák őket. De nem bírtam, nekem örökbe kellett fogadnom” – mondta Selena.

selena-gomez-kutya

Zac Efron

Mielőtt Zac Efron belépett volna az életébe, Tilly, akit Zac Macának keresztelt át, altatásra volt ítélve. Zac eredetileg csak ideiglenesen gondozta volna, de később úgy döntött, örökbe fogadja, és otthont biztosít számára.

Szerző: Walker Rézi gyakornok Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!