Még több nőiességgel tér vissza Rihanna

2013. szeptember 27.
Az énekesnő másodszor mutat be szebbnél szebb sminkeket a M.A.C-kel közösen, amik között vagány és nagyon nőies darabokat is találunk. Engedd ki a hangod, táncoltasd meg az ecseteket az arcodon, és lazításként olvasd el cikkünket arról, mi is Rihanna kedvenc sminkterméke.

Paletta és rúzs

Szemfestékek, szempillák és sminkkiegészítők. A RiRi ♥ MAC őszi kollekciójában két szemhéjpúder-paletta és az énekesnő kedvenc rúzsa, Riri Woo névvel is beszerezhető. Egyik kedvenc termékünk – eleve imádjuk a szemhéjkrémeket, amik gyönyörűen fednek és tartósak – Rihanna egyik számának címét kapta elnevezésül, Diamonds Cream Colour Base.

Kompakt

A rózsaszín – arany csomagolásban egy nagyon praktikus kompaktot is találunk. A pirosító és bronzosító púder egybe csomagolva igazi főnyeremény, hiszen pillanatok alatt lehet tőle napsütötte vagy éppen rózsás az arcunk. Sőt, a kettőt együtt is használhatjuk, árnyékolásra és kiemelésre. A Bad Girl Gone Good kompakt nevét a 2007-es albumról kapta (Good Girl Gone Bad).

És egy kis bónusz: mini interjú Rihannával!

Sokféle sminkben szoktál megjelenni a közönség előtt, melyik a kedvenced?

Azt szeretem a legjobban, ha a számon van a hangsúly. A rúzsok megszállottja vagyok – az egyik kedvencem a Riri Woo rúzs, ezt mindennap tudnám viselni.

Milyen szerepet játszik a smink az életedben?

A smink az én „szuperhősöm”. Nagyon régóta jelen van az életemben, nem szeretnék nélküle élni. Nagyon szeretem a természetességet is, de néha a legjobb orvosság egy csodálatos smink.

Mi az ami nélkül nem szívesen mész el otthonról?

Egy színes, élénk vagy éppen egy extrém sötétszínú rúzs.

Azt is megmutatjuk, milyen Rihanna a Backstage-ben mikor sminkelik. A kontúr megrajzolása után jöhet a kedvenc: a gyönyörű, sötét színű ajakrúzs.