Szépségtippek állásinterjúra, vizsgára

2014. május 21.
Behívtak interjúra álmaid munkájára, vagy vizsgázni fogsz, de fogalmad sincs róla, hogyan nézhetnél ki a legjobban anélkül, hogy túlzásba esnél? Ha kíváncsi vagy rá, hogyan tehetsz jó benyomást a külsőddel, akkor olvasd el az alábbi tippeket!

Smink

Alapozóval egységesítsd a bőrfelszínt, a szemed alá pedig tegyél világosító korrektort, ez eltünteti a fáradság jeleit. Ezután használj mattító púdert, így a legizzasztóbb helyzetekben is matt marad a bőröd. Majd jöhet egy halvány rózsaszín pirosító az üde hatás kedvéért.

A szemhéjadra tegyél bőrszínű krémes szemfestéket a természetesség és tartós hatás jegyében, ez biztosan nem fog elkenődni.

Az alsó vízvonalat és a belső szemzugot emeld ki gyöngyházfényű szemceruzával, ettől sokkal frissebb és nyitottabb lesz a tekinteted. A műszempillát felejtsd el, elég egy réteg szempillaspirál.

A bozontos szemöldök nem túl megnyerő, úgyhogy használj waxos állagú szemöldökceruzát, majd kefével igazítsd helyre a kósza szálakat.

Az ajkaidra tegyél a szád színéhez hasonló árnyalatú szájfényt, ami kellemes csillogást és egy kis színt is ad.

Haj

Alapszabály, hogy a hajad legyen ápolt, hiszen a zsíros, vagy kócos haj semmiképpen nem kelt jó benyomást. Ha hosszú hajad van, érdemes összefogni, hogy ne lógjon a szemedbe, vagy ne kelljen folyton igazgatni, eltűrni. Nem kell bonyolult friuzára gondolni és pláne ne fújj rá fél flakon hajlakkot. Inkább használj hajfánkot: ezzel gyorsan és egyszerűen készíthetsz decens, stabil konytot.

Köröm

Itt is az a legfontosabb, hogy tiszták legyenek, és nyugodtan hagyhatod akár natúran is. Ha viszont kilakkozod, akkor felejtsd el a neonszínű lakkokat, vagy a hosszú, hegyes, virágmintás-strasszos műkörmöt. Fesd a körmeidet visszafogott pasztell, vagy nude árnyalatúra, esetleg készíts francia manikűrt.

+1 tipp

Ne használj túl sok és túl erős parfümöt, inkább válassz valamilyen visszafogott illatot. Ne feledd: nem hódítani indulsz, hanem állásinterjúra, vagy vizsgázni, és a túl intenzív illatfelhő visszatetszést válthat ki.

Sok sikert!

Szandra