Tengerparti hullámok egész évben – mi is kipróbáltuk

2014. június 12.
A tengerparti nyaralások egyik járulékos haszna a sós víz és parti szél alkotta természetesen hullámos frizura. A L’Oréal Beach Waves szolgáltatásával most akár egész évben megőrizheted ezt a hatást. Mi is kipróbáltuk!

Az egyenes hajúak göndörek szeretnének lenni, a göndör hajúak egyenesek, így van ez többnyire, legalábbis a nőknél.

Egyenes (volt-egyenes!) hajúként tudom, hogy micsoda boldogság, amikor a tengerparti nyaralásokon minden erőfeszítés nélkül alakulnak ki hajunkban a természetes, kócos hatású hullámok a sós víztől, amit a tengerparti szél szárít be tökéletes frizurának. Éppen ezért csigázott fel a L’Oréal Beach Waves szolgáltatása, ami pontosan ezt a hatást ígéri, nyolc héten át, úgy, hogy még a Balatonig sem kell elmenni érte.

A L’Oréal szabadalmaztatott technológiájának lényege, hogy természetes hatású hullámokat érnek el, gyenge, a sokak által rettegett dauervízzel ellentétben nem roncsoló hatású vegyszerrel. A hullámok így körülbelül nyolc hétig maradnak hajunkban, de ez egyén, és hajtípus függő is. 

Az egész tulajdonképpen nagyon egyszerű. Felejtsük el, hogy harminc hajcsavaróval a fejünkön ülünk órák hosszat egy üvegbúra alatt, mindössze négy darab, hajlítható ívre tekerik fel a négy részre osztott hajtömeget, 10-15 percig rajta hagyják a Beach Waves tonikot, aztán alaposan kiöblítik belőle. Aztán jön a feltekert kis hajcsigák kibontása, – a legizgalmasabb rész, amikor felbukkannak az áhított hullámok – majd a szárítás.

A szolgáltatás mellé jár egy különleges bontófésű, egy hajháló, és fodrászatoktól függően egy Beach Waves spray is, amivel újra életet lehelhetünk tincseinkbe, ha kicsit lelapultak. Fontos tudni, hogy a L’Oréal szakemberei mindig elvégeznek egy „hajtesztet”, azért, hogy megállapítsák alkalmas-e a haj szerkezete az eljáráshoz. Sajnos a festett hajúak, különösen a szőkítettek számítsanak rá, hogy a fodrász nem biztosan vállalja hullámosítást, persze csakis a saját érdekében.  

Ha idén nyáron nem jutsz el a tengerpartra, vagy nyár végén is szeretnéd megőrizni a hullámos frizurát, mindenképpen látogass el egy L’Oréal fodrászatba a Beach Waves hullámokért, nekünk bejött!