Esküvői sminkszolgáltatás a Chaneltől

2014. június 06.
Természetes, hogy az esküvőjén mindenki tökéletesen szeretne kinézni. Ha pedig ragyogó, hosszan tartó és elegáns sminket szeretnénk, ki máshoz is fordulhatnánk tanácsért, mint a Chanelhez?

Mindenki tudja, hogy egy esküvő megszervezése mennyi bajjal jár. És mindenki tudja azt is, hogy a menyasszonyon semminek sem szabad látszódnia a sok idegeskedéssel és szervezéssel töltött órából a nagy napon. A Chanel ebben segít, egészen pontosan egy csodás esküvői smink megtervezésével, amit úgy készítenek el, hogy passzoljon mindenhez: a dekorációhoz, a ruhához, frizurához, és persze a menyasszony személyiségéhez is

.A Chanel szakértői a londoni Covent Garden és Bond Street-i üzleteikben négyféle alkalmi smink elkészítésére tanítják meg a leendő arát, amiket a menyasszony aztán viselhet a ceremónián, a vacsorán, vagy éppen a nászéjszakáján. Hogy a megjelenés tökéletes legyen, a Chanel munkatársai még a megfelelői esküvői illatról is gondoskodnak.

A szolgáltatás mellé jár egy kimondottan menyasszonyoknak készített határidő napló is, gyönyörű képekkel, Coco Chanel idézetekkel és olyan szépségtippekkel, amiket nem csak az esküvőn lehet hasznosítani. 

Annyi biztos, hogy ha szeretnénk, hogy esküvőnkön minden a lehető legtökéletesebb legyen, nem nyúlhatunk mellé azzal, ha a sminket a Chanelre bízzuk. A szolgáltatás díja 90 font, azaz körülbelül 30 ezer forint, de sajnos Magyarországon még nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást.