Fess kólát a körmeidre

2014. június 16.
Magdi ma egy izgalmas kollaborációt mutat meg nektek, méghozzá a nagy sikerül OPI körömlakk márka és a Coca Cola közös kollekcióját!

Az OPI limitált kollekciói mindig valahogy különlegesre sikerülnek: néha a színek, néha pedig a tematika miatt. Most egy igazán érdekes felállásban készült el ez a kiadás, mert a Coca Cola cég üdítőitalai inspirálták az új 9 árnyalatot:

Az árnyalatok balról jobbra:

Coca-Cola Red , Sorry I’m Fizzy Today (Vanilla Coke) , Orange You Fantastic! (Fanta narancs), Grape Affair (Fanta szőlő),  Green on the Runway (Sprite),

Today I Accomplished Zero (Coca-Cola zero) , My Signature is “DC” (Coca-Cola light), A Get Cherried Away (Coca-Cola cherry), You’re So Vain-illa (Vanilla Coke)

Szerintem klassz kis kollekció lett, abszolút hordható színekkel találkozhatunk (piros, nude, rózsaszín, sötétlila), de vannak közöttük ígéretes különlegességek is, mint a Sprite inspirálta zöld, a Coke Zero piros csillámokkal kevert feketéje és a Fanta naracs glitteres lakkja. Szerencsére külföldön már előrébb járnak egy lépéssel, így nem csak a kampányképek alapján, hanem a felkent mintákat látva tudunk választani, íme:

A kollekciót már megtaláljátok a drogériák polcain.

Ti melyiket választanátok? 🙂

Magdi