Szerelmi regényekből inspirálódott a M.A.C

2014. augusztus 04.
Szépségbloggerünk,Magdi ma a M.A.C legújabb „ A Novel Romance” névvel illetett kollekcióját mutatja be nektek!

A M.A.C új kollekcióit mindig nagyon várom, mert általában különleges képi világuk van, vagy pedig már a kollaborációk miatt mindenképpen izgalmasak. Az inspirációforrás most tagadhatatlanul a tipikus szerelmi könyvek, füzetek borzasztó szenvedélyes, tökéletesre retusált borítói. Annyira sikerült elkapniuk a hangulatot, hogy azonnal felnevettem ahogy megpillantottam a fotókat. Ha már túlléptünk a kissé giccses kampányképeken, és az egyes darabokra fókuszálunk, akkor igazán jól összerakott késő nyári, kora őszi színeket láthatunk. A sok nyári vibráló smink után, már jól is esik ezeket a fáradtabb árnyalatokat böngészni.

Három variációban szemhéjpúder quadokat, 8 színben mono szemhéjpúdereket és 7 árnyalatban új fluid line ceruzákat találunk majd, amikkel gyönyörűen kiemelhetjük a tekintetünket. Ősszel én is szép lassan átállok a szemhangsúlyos sminkekre, mert a hűvösebb időben már nem érzem soknak. A rúzsok a natúrtól egészen a sötétszínekig megtalálhatóak, a szájfények is nagyon szép, lilás árnyalatokban pompáznak, a két féle tompább pirosító pedig remekül kiegészíti az őszi hangulatú sminket. A körömlakkok igazi mély, gazdag árnyalatokban lesznek kaphatóak, az én kedvencem most az indigó kék.

Úgy érzem érdemes lesz közelebbről szemügyre venni őket, ígéretesek a termékek, annak ellenére, hogy a kampányképek elsőre nem fogtak meg igazán. A kollekció szeptemberben érkezik az üzletekbe.

Magdi