Krémes szemfesték: gyors és tartós szemsmink

2014. augusztus 22.
Biztosan veletek is előfordult már, hogy nem volt kedvetek, vagy éppen időtök hosszú percekig pepecselni a szemsminkkel. Ilyenkor érdemes krémes szemfestéket használni, hiszen azt gyorsan és egyszerűen ujjal is fel lehet vinni, és hosszú órákon keresztül tart. Szépségblogegrünk, Szandra néhány szuper darabot mutat most be nektek.


Maybelline Color tattoo

Tíz csodás árnyalatban kapható nálunk ez a krémes szemfesték; vannak köztük visszafogottabb, de feltűnőbb színek is, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Mindegy, hogy a fényes, csillámos vagy matt végeredményt kedveled, hiszen a Color tattook között mindegyiket megtalálod.
Tipp: Az ujjaddal könnyen és egyszerűen eloszlathatod, de használhatod őket tusként is, ehhez használj ecsetet.

Essence effect krémes szemfesték

Viszonylag új termék a drogériákban az essence hat árnyalatban kapható tubusos szemfestéke, ami hamar a szívembe lopta magát. Elképesztően pigmentált, ragyogó színe és káprázatos fénye van, csodás, ahogy csillog a napsütésben, és hihetetlenül tartós.
Tipp: Nagyon keveset kell használni belőle: nyomj a kézfejedre, majd az ujjaddal gyorsan oszlasd el, mivel viszonylag hamar megszárad.

Sigma krémes szemhéjalapok

Ezek hivatalosan szemhéjalapozók, de olyan csodás árnyalatokban kaphatók, amelyek önmagukban is simán megállják a helyüket: a természetes, bőrszínű árnyalatoktól egészen a zöldes, vagy éppen lilás színekig mindent megtaláltok, ráadásul kapható szettben is. Nagyon szeretem a csomagolását, mivel a fekete kupak alatt egy fehér fedél is lapul, ami megvédi a terméket a kiszáradástól, hogy minél tovább használhasd.
Tipp: Érdemes nem csak önmagában, hanem szemhéjalapként is kipróbálni, hiszen ha erre viszed fel a szemfestéket, akkor az sokkal élénkebb és tartósabb lesz.

Ti használtok krémes szemfestéket?

Szandra