Papírvékony sminkkészlet

2014. augusztus 29.
Több szempontból is hihetetlenül praktikus újítást hozhatnak a Mai Couture papírvékony sminkjei. A papírlapnyi pirosító vagy alapozó biztosan nem fog sok helyet foglalni táskánkban és még a használata is nagyon egyszerű!

Manapság a tudományos újítások és kreatív ötletek a szépségipar világát sem kerülik el. Így születhetnek meg az olyan, hatékonyságukat tekintve kérdéses, ám mindenképpen figyelemreméltó termékek, mint az apró motor hajtotta szempillaspirál, vagy most a pirosítóval, alapozóval és highlighterrel átitatott papírlapok.

A Mai Couture termékei lényegében olyanok, mintha lenne egy füzetrevaló sminkkészletünk. A kis „sminknotesz” nem foglal sok helyet a táskánkban, a sminkünk elkészítéséhez pedig elég letépni egy papírlapot, például egy pirosítóval átitatottat, amit egészen egyszerűen az orcánkra helyezünk, kissé rányomjuk, elhúzzuk, majd óvatosan eldolgozzuk a festék széleit. Ezt a folyamatot ismételgetve építhetünk erősebb színt is.

A sminklapocskákat 12,50 és 50 font közötti árakon vásárolhatjuk meg, kaphatunk pirosítót, alapozót és highlightert is, de vehetünk például olyan praktikus szetteket is, mint a Glow-geous Trio, ami egy egyszerre bronzosítót, pirosítót és highlightert is tartalmazó füzetke.  

Ha nehéz elképzelni ezt az egészet, itt egy videó arról, hogy is működik a gyakorlatban: