Így készíts könnyedén laza hullámokat!

2014. szeptember 01.
Szépségbloggerünk, Magdi ma megmutatja nektek milyen pofonegyszerűen varázsolt neki Hajas László szupertartós, de laza hullámokat!

A hosszú hajú lányoknak ismerős probléma lehet, hogy a gondosan begöndörített haj, pillanatok alatt „kilógja” magát. Nálam ez rendszeresen így van, pedig alapvetően hullámos hajam van és jól bírja a formázást, de egyszerűen a súlya miatt egy idő után lelapul az egész.

A másik problémám, hogy képtelen vagyok minden reggel beszárítani a hajamat.. akkora macera, ha az ember magának csinálja!

Múlt héten a Hajas Szalonban jártam, ahol maga Hajas László mutatott néhány mindennap használható trükköt, és megmutatta, hogyan kell használni egy számomra új hajformázót.

A képen látható eszköz a közepes méretű Bellissima Magic Style. Szerintem magamtól soha az életben nem nyúltam volna érte az üzletekben, mert annyira nem tűnik izgalmasnak első ránézésre, mint mondjuk egy sütővas.

Mi is ez tulajdonképpen?

Egy melegített körkefe. A technika a következő: simán megszárítom a hajam, majd ezzel a kefével átmegyek rajta tincsenként. Ennyire pofon egyszerű a dolog! Jóval egyszerűbb, mint a körkefével és a hajszárítóval együtt bénázni a tükör előtt, és kíméletesebb, mint egy hajsütővas, mivel alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik. Amellett, hogy tartósan formáz, sokkal fényesebb is lett a hajam, és kevésbé volt „szöszös” a végeredmény.

Ha készen vagyunk a formázással, mindössze annyi dolgunk, hogy a kezünkkel kicsit összerázzuk a hajunkat és jöhet a hajlakk!

A legtöbben valósággal rettegnek a hajlakk használatától, mert félnek a „ropogós” tincsektől. Igazából sok függ a hajlakk minőségétől, de a valódi különbség a használatában rejlik. Ha nem csak simán körbefújjuk a fejünket, hanem a tincseket megemelve közé fújunk a lakkból, az dússá és könnyeddé varázsolja a már elkészült loknikat. Próbáljátok ki, sokkal szebb lesz a hatás!

A blogon még több képet találhattok az alkalomról! 

Magdi