Karlie Kloss a L’Oréal új arca

2014. szeptember 26.
Az amerikai modell, Karlie Kloss kamaszként rajangott a L'Oréal termékeiért, most pedig régi álma vált valóra azzal, hogy ő lehet a világhírű márka arca. Mert megérdemli.

Már márciusban keringtek pletykák arról, hogy a vagányan bájos Karlie Kloss a francia szépségmárka szolgálatába áll, de a homályos Instagram posztból útjára indult hírt nem erősítette meg a L’Oreal – noha nem is tagadta. Most azonban vége a találgatásoknak, hiszzen a márka végre hivatalosan is elismerte, hogy Kloss lesz az új reklámarcuk. Kloss olyan szépségek után csatlakozott a francia szépségóriáshoz, mint Kirsten Dunst, vagy hazai büszkeségünk, Palvin Barbi.

A balerinából lett szupermodell korábban már olyan nevek mellett kötelezte el magát, mint a Nike vagy a Victoria’s Secret, de Kloss elismerte, hogy már régóta titkos vágya volt, hogy a L’Oreal termékeit népszerűsíthesse. „A vágyaim listáján van jó néhány dolog, köztük olyan is amit nem mondhatok el, annyira kínos – például egy férjlelöltem.” árulta el Kloss „De azt elmondhatom, hogy köztük volt a közös munka Victoria’s Secrettel, az amerikai Vogue-gal és a L’Oreallal.” Úgy váljon valóra mindenki álma, mint Karlie Klossnak, hiszen ezzel a lépéssel újabb karriervágyát válthatta valóra.

Ebben a videóban a bájos szépség azt is bevallja, már nagyon régóta várt, hogy kimondhassa a kamerák előtt az ikonikus „mert megérdemlem” szavakat.