Dobd fel a körömlakkod mattító fedőlakkal!

2014. november 03.
Szépségbloggerünk, Magdi mára összegyűjtött néhány ötletet, hogyan tudod gyorsan és egyszerűen különlegessé tenni a manikűröd!

Az utóbbi időben nagyon népszerűek a különleges manikűrök, de nem kell aggódnod akkor sem, ha nem olyan jó a kézügyességed, vagy nincs túl sok időd ezzel bajlódni. Nem lesz másra szükséged, mint egy mattító körömlakkra, és máris kezdődhet a móka!

Már akkor is elég különleges hatást lehet elérni, ha a kedvenc lakkodat fényes helyett matt fedőlakkal kened le. Ehhez is idő kell, mire megszokja az ember szeme, de utána nyugodtan próbáld ki a csillogó, selyemfényű, homok és egyéb extra körömlakkokon is!

Kombináld a fényes és matt felületeket. Ez az egyik legizgalmasabb verzió! Például a fekete körömlakk számomra így nyert értelmet, mert egyébként nem vagyok oda érte, így viszont elegánsnak és különlegesnek tartom.

Én a L’Oréal és az OPI matt fedőlakkját próbáltam, és mindkettővel teljesen meg vagyok elégedve. Bátran ajánlom mindenkinek! Természetesen már eleve matt hatású körömlakkokat is lehet kapni, érdemes azok között is szétnézni!

Magdi