Kiegészítők hűvösebb időre

2014. október 27.
Elkezdett lehűlni a levegő, szépségbloggerünk, Magdi pedig összeszedte milyen darabokkal szereti feldobni a szürke hétköznapokat.

Sál – Télen soha nem indulok el sál nélkül. Amellett, hogy szerintem ez tart melegen a legjobban, a különböző mintákkal, színekkel és textúrákkal egy egyszerű fekete kabátot is variálhatunk a végtelenségig. A képen látható mindkét sálat a H&M-ben vettem, szerintem elég jó áron lehet náluk kapni vastagabb, izgalmasabb darabokat is.

Napszemüveg – Sokan furcsának tartják, de én ilyenkor is hordom a napszemüvegeket, mert érzékeny a szemem. Van néhány „trend” darabom, de a klasszikusabbak a kedvenceim.

Rúzs – Nyáron inkább a szájfényre voksolok, de télen jöhetnek a gazdagabb textúrájú, hangsúlyos rúzsok. Az egyik örök kedvencem a M.A.C. -től a Vegas Volt nevű árnyalat!

Kesztyűk – A sálakhoz hasonlóan ez is egy szuper módszer, hogy feldobjuk a téli szettjeinket. Szerintem nagyon sikkes egy jól megválasztott kesztyű. (fekete masnis – Mango, piros – Marks & Spencer, barna – Promod)

Körömlakk – Ilyenkor különösen vonzódom a piros és a szikrázó körömlakkokhoz, szinte biztos, hogy ilyet választok, ha lakkozásra kerül a sor. (Chanel – Élixir, Graphite)

Ajakbalzsam – Nagyon fontos, hogy télen hidratáljuk az ajkainkat, mert ha nem figyelünk oda, könnyen kiszáradnak, és így a rúzsok sem mutatnak majd olyan szépen. Éppen ezért nálam mindig van minimum egy ajakbalzsam a táskámban. Írtam nem rég egy ajakápoló körképet, de a legújabb darab a kollekciómban a By Terry Baume de Rose színezett verziója.