Öt csodás körömlakk az ünnepekre

2014. december 10.
Közeleg a céges karácsonyi partik, a nagy családi vacsorák és a szilveszteri bulik időszaka. Ilyenkor mi nők sokat gondolkodunk azon, hogy mit vegyük fel ezekre az eseményekre, vagy éppen milyen sminket készítsünk. Ma azonban a körmök lesznek fókuszban, ugyanis szépségbloggerünk, Szandra mutat nektek néhány csodás körömlakkot az ünnepi időszakra.

A karácsonyi időszakban egy szép, piros lakkal biztosan nem nyúlunk mellé és ha már karácsony, akkor egy csillámos árnyalat még inkább illik az ünnepi hangulathoz. Az én kedvencem az A England körömlakkok közül a Rose bower.
De ha unjátok a pirosat, vagy amúgy is sokat hordjátok ezt az árnyalatot, akkor a változatosság kedvéért választhattok királykék, vagy mélykék árnyalatot, mint ez a csodaszép Golden Rose Rich Color a 16-os árnyalatban.

Ebben az időszakban a metálos, fémes árnyalatok abszolút nyerők, legyen az ezüst, arany vagy éppen bronz. Hadd sziporkázzanak a körmeid. Például ezzel a Catrice 24 The GlamoureX Factor körömlakkal.

Ha valami izgalmasabbra vágysz, akkor válassz érdes tapintású homoklakkot. A Golden Rose Holiday lakk a 70-es árnyalatban úgy sziporkázik, mint amikor télen a hóra rásüt a nap.

Végül pedig egy csillámos fedőlakk, melynek segítségével bármilyen egyszerű lakkot ünnepi hangulatúvá varázsolhatsz. A Catrice Million Styles Effect Top Coat 02 Holo Que Tal? Körömlakkban ezernyi apró csillámocska úszik, így ha két rétegben rákened más lakkra, akkor sziporkázó látványban lesz részed.

Ha pedig kreatív hangulatban vagy, akkor kombináld egymással a különböző lakkokat és alkoss ünnepi hangulatú manikűrt.

Ti milyen manikűrt készítetek az ünnepekre?