Ünnepi smink négy hozzávalóval

2014. december 17.
Céges karácsonyi party, családi vacsora, rokonlátogatás – mindegy milyen programok várnak rátok az ünnepek alatt, bloggerünk, Szandra tanácsai segítségével és az alábbi négy hozzávalóval bármilyen eseményre csodás ünnepi sminket készíthettek magatoknak.

Szaténfényű, fémes árnyalatú szemfesték

Az ezüstös, aranyos, vagy éppen bronzos szemfestékeknek karácsonykor van leginkább szezonja Ezzel a kis H&M szemfestékpalettával többfajta sminkeket készíthettek: használjatok csak egy, vagy két árnyalatot egy egyszerűbb sminkhez. Viszont ha komplett, kifinomult szemsminket szeretnétek, akkor bátran kombináljátok mind a négy színt.

Fekete tus

Akár az előbb szemsmink megkoronázásaként is tökéletes, de egy szép fekete tusvonal önmagában is remekül megállja a helyét. Mindegy, hogy a vastagabb, vékonyabb, íves, vagy éppen cicás tusvonalat kedveled, az AVON Luxe szemhéjtussal bármelyiket könnyedén elkészítheted.

Highlighter

Ne csak a szemetek ragyogjon, hanem az arcotok is. Egy szép, selyemfényű highlighter segítségével kiemelhetitek és hangsúlyozhatjátok bőrötök természetes ragyogását. A Catrice Prime and Fine highlighterben nincsenek nagy csillámok, így gyönyörű, visszafogott fényt kölcsönöz a bőrnek. Én a pirosító fölé az arccsontra, a szemöldökcsontra és az ajkak fölé szoktam tenni belőle.

Vörös rúzs

Ha nem nagyon használtok vörös rúzst, mert nem nagyon van olyan alkalom, ahova hordanátok, akkor most itt a remek lehetőség, hiszen a vörös ajkak igazán illenek az ünnepi hangulathoz. Egyik nagy kedvencem az essence rúzs a 02 All you need is red árnyalatban, tökéletes megkoronázása a karácsonyi sminknek.

Ti milyen sminket készítetek karácsonyra?

Szandra