Szilveszteri sminktippek sztároktól

2014. december 31.
Ötleted sincs a szilveszteri make-upot illetően? A legszebb hírességek kedvenc sminktippjeivel igyekszünk megkönnyíteni a dolgod!

Jessica Alba

Csak azért, mert kint hideg van, még nem kell lemondanod a nyári ragyogásról! Egy nude árnyalatú rúzs és egy vastagon húzott tusvonal nagyon fel tudja dobni a megjelenésed – és ez szilveszterkor sincs másként. A káprázatos sminkedet egy hosszabbító hatású szempillaspirállal koronázd meg.

Púder: Clinique, rúzs: Catrice, szempillaspirál: Chanel, szemhéjtus: L’Oréal Paris

Kendall Jenner

Az Estée Lauder vadonatúj arca, 2014 egyik legnépszerűbb modellje a klasszikus „füstös” szemeket részesíti előnyben: könnyű dolgod lesz, ha egy ilyen négy fázisú palettát használsz, hiszen a színátmenetek miatt sokkal természetesebb hatást érhetsz el, mint az egyszínű változatoknál.

Szempillaspirál: Lancôme, szájfény: Estée Lauder, szemhéjfesték: L’Oréal Paris, bronzosító púder: Catrice

Megan Fox

A meggypiros ajkak eleganciát kölcsönöznek az újévi partihoz, ezért a szemedre csak egy nagyon minimális make-upot használj: szempillaspirálon és tusvonalon kívül nem lesz szükséged másra. A tökéletes árnyalatú vörös rúzs kiválasztásában pedig mi is segítünk!

Rúzs, szemhéjtus: Chanel, szempillaspirál: L’Oréal Paris, alapozó: Avon

Angelina Jolie

Ha a természetes sminkek híve vagy, kövesd a színésznő példáját: diszkrét ragyogással párosítotsd az arany-barna színű, többfázisú szemfestékedet, amihez drámai pillákat és nude színű rúzst válassz – a lenyűgőző hatás nem marad el!

Rúzs: Estée Lauder, alapozó: Lancôme, szemhéjfesték: L’Oréal Paris, szempillaspirál: Clinique

Reese Winterspoon

A 38 éves színésznő bebizonyította, hogy nincsenek kőbe vésett sminkszabályok: a szemhéjfestékünk és a rúzsunk színe is lehet meleg tónusú, csupán ügyesen kell bánnunk vele. A hibátlan arcbőr elérésének érdekében használj hosszan tartó alapozót – így a szilveszteri bulin nem lesz gondod a sminked igazítására sem.

Rúzs: Catrice, alapozó: Estée Lauder, szemhéjfesték: Clinique, szempillaspirál: Lancôme