2014 legnépszerűbb modelljei

2014. december 29.
Nem csak szupersikeresek, szépek és gazdagok - de még a Tumblr oldalán is ők lettek a legnépszerűbbek. Íme az  a TOP 10-es lista (köztük magyar topmodell-büszkeségünkkel), akik maguk mögé utasították Heidi Klumot, Tyra Bankst és Karlie Klosst is!

1. Kendall Jenner

Bár a Victoria’s Secret bemutatón végül nem tudott szerepelni Kim Kardashian 19 éves féltestvére, jövőre az Estée Lauder kampányaiban fog szerepelni. A kifinomult ízléséről is híres modell pillanatok alatt vált a divatvilág kedvencévé: 16 milliós létszámú Instagram-követővel dicsekedhet.

2. Cara Delevingne

A megosztó személyiségű, 22 éves brit modell vastag szemöldökével vált híressé, idén pedig hatalmas trendet is teremtett vele. A Chanel arcaként Pharell Wiliams-szel szerepelt a márka kisfilmjében, de Kate Moss-szal is ölelkezett a Burberry reklámjában.

3. Candice Swanepoel

A 26 éves dél-afrikai topmodell idén is fantasztikusan festett a Victoria’s Secret kifutóján, de a Max Factor arcaként is nagyszerűen bevált. Minden topmodell-listán az élen végez: többször is ő lett a világ legszexisebb nője, ráadásul a leggazdagabb modellek között is előkelő helyen tartják számon.

4. Miranda Kerr

Nemcsak a szépségével hódít a Swarovski 31 éves, ausztrál modellje: tökéletes alakjának recepjét millióan szeretnék megtudni. Orlando Bloom exfelesége idén áprilisban a „You are the Boss’ című kislemezével rukkolt elő, amit Bobby Fox-szal együtt adtak ki.


5. Kate Moss

A rendkívül karakteres arccal rendelkező modellt szinte mindenki imádja: 2006-ban például Alexander McQueen életnagyságú hologramként vetítette ki a bemutatójára, idén pedig a Gucci reklámfilmjében vették üldőzőbe. Kishúgát, Lottie Mosst is magába szívta a divatipar – hasonló karriert jósolnak neki, mint a 40 éves topmodellnek!

6. Palvin Barbara

A 21 éves büszkeségünk idén sem tétlenkedett: a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként magyar luxusáruházat reklámozott, szerepelt a hollywood-i szuperprodukció, a Hercules mozijában, de még olasz kiadásunk címlapján is ő pózolt. A népszerűsége egyre csak nő: már több, mint 2 millió követője van az Instagramon.

7. Alexa Chung

A 31 éves Alexa modellként kezdte karrierjét, ám azóta már műsorvezetőként, színészként és újságíróként is kipróbálta magát. Nagy Britannia egyik legnagyobb stílusikonjáról a Mulberry már egy táskakollekciót is elnevezett, de volt már a Lacoste, a Pepe Jeans és a DKNY arca is.

8. Naomi Campbell

A 44 éves brit szupermodell népszerűsége még mindig az egekben szárnyal: ezt a tucatnyi videóklip is bizonyítja, amikben szerepelt – de a 2015-ös évben sem fog unatkozni. Az Agent Provocateur fehérneműcég már leszerződtette a márka arcának-testének, de a Burberry új, tavaszi-nyári kampányában is találkozhatunk vele.

9. Rosie Huntington-Whiteley

Jason Statham barátnője is Victoria’s Secret angyalként vált híressé, ám három éve a Transformers 3 főszereplőjeként a világhírt is megtapasztalhatta. Pár évig szüneteltette a modellkedést, ám 2015-ben a Balmain plakátjain fog pózolni Adriana Limával és Isabeli Fontanáal együtt.

10. Adriana Lima

A smink nélkül is gyönyörű Victoria’s Secret angyal idén harmadjára (!) „kapta meg” a márka dollármilliókat érő melltartóját, és bár felröppentek pletykák a távozását illetően, Adriana erősen rácáfolt arra, hogy modellkarrierje befejeződne: jövőre például a Balmain egyik arca lesz.