Valentin-napi beauty újdonságok

2015. február 13.
Magdi, a beautyjunkie.hu bloggere összeszedett néhány Magyarországon is kapható beauty újdonságot, amely a Valentin-nap jegyében született.

Nem muszáj a Valentin napot ünnepelni ahhoz, hogy belevessük magunkat az ​ennek örömére piacra dobott újdonságokba. A legtöbb cég szeret ilyenkor új kollekciókat, de legalább néhány terméket ennek a napnak szentelni. Most pedig a Valentin napra mozikba kerülő, A szürke ötven árnyalata c. film is rásegít az eladások növelésére, amennyiben a nevével illetett kollekcióról van szó. Lássuk milyen újdonságok éreztek hozzánk!

Az O.P.I. egy csodás 6 árnyalatból álló kollekcióval lepte meg a szürke szín rajongóit. Én a Shine For Me árnyalatra csaptam le, gyönyörű ez a tengernyi kék csillám az ezüst alapban.

A The Body Shop egy teljesen új termékcsaládot, a Smoky Poppy-t vezette be az utóbbi hetekben, ami a mákvirág kivonat miatt nagyon érdekesen hangzik.

A Lush egy kimondottan Valentin napi kollekcióval rukkolt elő, amelyben helyet kapott például a kedvencem, a Prince Charming névre keresztelt tusfürdő, de van még sok új finomság, mint az ajakradír, fürdőgolyók és szappanok is.
A BOMB Cosmetics valentin ajánlatai közül a Csoki terápia masszázs szelete istenien hangzik, és természetesen nem csak 14-én kenegethetjük vele magunkat.

A Nina Ricci parfümöket egyébként is nagyon kedvelem, és a már-már klasszikusnak számító alma után végre egy új, kifinomult, nagyon nőies illatot dobtak piacra. Reklámarcnak Laetitia Castat választották, a kampányképek pedig elég fülledt hangulatúra sikerültek. Érdemes megszaglászni ezt az illatot, tényleg jól sikerült darab!