Cara Delevingne őrületesen csábosan dobol az új YSL reklámban

2015. április 09.
A világ egyik legnépszerűbb fiatal topmodellje nem csak gyönyörű az Yves Saint Laurent új reklámjában, de azt is megmutatja, mire képes egy dobfelszerelés mögött.

A még mindig csak alig 22 éves Cara mára az egyik legkeresettebb topmodell, nem véletlenül versengenek érte a legnagyobb divatházak, és vannak olyan pártfogói, mint a divatrajongók körében szinte istenségként tisztelt Karl Lagerfeld.

A fiatal lány most megmutatta, hogy nem csak a csábos tekintetben és érzéki ajakbiggyesztésben jeleskedik, hanem olyan vagányan forgatja a dobverőket, hogy talán még a Whiplash kegyetlenkedő zenetanára is elismerő félmosolyra húzná a száját.

A kisfilm egyébként az Yves Saint Laurent egyik ikonikus darabjának, a Touche Eclat highlighter tollnak, pontosabban az 1992-ben született sminktermék 2015-ös újragondolásának ódája. Ez a kis toll változik a szupermodell kezei között pergő-forgó dobverővé. És mielőtt még valaki azt gondolná, bárki tud csinos ruhákban és tökéletes sminkben egy dobszerkó mögött vagánykodni, elárulom, hogy Cara tényleg tud dobolni. A sokoldalú tehetség egyébként színésznőként is bontogatja szárnyait: ő a főszereplője a nem régiben bemutatott The face of an angel című filmnek, és a jövőben is egyre többször láthatjuk majd szélesvásznon.