Az igazán stílusos férfi most biztosan nem visel zoknit!

2015. április 07.
A férfidivat folyton változó, ingoványos talaján könnyű megcsúszni... De most biztosan nem lő mellé az az úriember, aki a fiókban felejti a zokniját!

Először Bret Easton Ellis regényeiből értesültem róla, hogy az öltözködés a férfiaknak sem könnyű, sőt, a férfiak formális, üzleti öltözködését több szabály köti, mint egy bokszmérkőzést. Anyagok, öltönygombok, mandzsetta, gallér, miegymás. Persze egy elegáns férfi szettjének alapvetően a zokni is épp olyan sarkalatos pontja, mint mondjuk a megfelelő ing. Mostantól azonban állítólag az a menő, ha ezt a ruhadarabot teljesen kihagyjuk az outfitből. A világ leghíresebb divatbloggere, Mariano Di Vaio outfitjéből természetesen nem hiányolunk semmit! Főleg nem a zoknit! (Bloggereink, Festy és Chaby találkozása Marianóval a tavalyi New York Fashion Weeken.)

Egyébként is itt a tavasz, legyenek merészek uraim, és villantsanak egy kis bokát! Fázni biztos, hogy senki nem fog, és igazán stílusos is az lesz, aki még hajt is egyet a nadrágszáron. Arról nem is beszélve, hogy a boka megmutatása már a középkorban is a csábítás egyik eszköze volt, hátha még manapság is működik!

Ha kíváncsi vagy a legjobb hazai streetstyle posztokra, kattints!

Fotó: Profimédia – Red Dot