5+1 csodás átváltozás: békából lett királyfik

2015. június 05.
Számba vettük azokat az elképesztően vonzó hollywoodi színészeket, akiket 10-20 évvel ezelőtt még a kedves, ám csúnya kategóriába soroltunk volna. Ők azok, akik kitörtek a skatulyából és hódító férfiakká változtak. Íme 5+1 tündérmesébe illő átváltozás.

1. Chris Pratt

A Jurassic Park sztárja kedves, kövérkés srácból gyúrta magát akcióhőssé az elmúlt időszakban. Ahogy az már lenni szokott, teljes imidzsváltás történt. A fölös kilók mellett göndör fürtjeitől és a szemüvegétől is megszabadult a ma már jóképű színészek táborát erősítő Chris, akit még jóval a nagy átváltozás előtt fedezte fel magának Anna Faris, a Horrora akadva színésznője. Ő talán kevésbé érzi magát biztonságban az idő közben macsóvá lett párja mellett, de mi hiszünk a mesékben és a szerelem erejében.

2. Daniel Craig

Sokak szerint minden idők legférfiasabb James Bondja. De tény, hogy hosszú utat járt be ő is eddig az előkelő pozícióig. Kemény vonásai miatt sokan, csak Mr. Krumplifejnek csúfolták korábban. Pályája kezdetén érdekesen csúnya, lelkis figurákat játszott, csak ezután találták meg a vérbeli akcióhős szerepek.

3. Matthew Lewis

Matthew-t a csúnyácska Neville-ként ismerhették meg a Harry Potter filmek rajongói. Az évek jót tettek a színésznek, ahogyan a kamaszkori fogszabályzás és a megfelelő edzésterv is gyönyörűen megtette a hatását. Nekünk szinte hihetetlen, hogy a vonzó férfi és a kedves, ám kissé szerencsétlen srác egy és ugyanaz a személy.

4. Shia LaBeouf

A Transformers sztárja, a Disney műsorok cuki, béna kissrácából laza, helyes férfivé nőtte ki magát. Ő a tipikus megbízható, erős váll, akire egy védtelen nő bátran támaszkodhat.

5. Joseph Gordon-Levitt

Jelenleg Hollywood egyik legvonzóbb, intelligens férfi karaktere Joseph, de nem volt ez mindig így. Karrierje kezdetén kevesen gondolták volna ezt, az esetlen „szomszédfiú” típusú srácról.

+1 Alec Baldwin

Alec sosem tartozott a csúnya fiúk közé, ám jó ideje elhagyta magát, és az idősödő, köpcös ötvenesek táborát gyarapította. Már épp lemondtunk a valaha volt hódítóról, ám Baldwin felhagyott minden káros szenvedélyével és ismét formába lendült. Ez nem ártott neki, hisz lépést kell tartania fiatal, jógaoktató feleségével, akivel épp második kisbabájuk születését várják.

Fotó: Profimédia – Red Dot