Készíts kreatív képeket a Lancôme oldalán!

2015. június 09.
A Lancôme 80. évfordulója alkalmából kreatív játékkal készül meglepni a nőket. A világ minden tájáról feltölthetjük a képeinket, és az alkalomra tervezett művészi motívumokkal díszíthetjük őket, ráadásul a 10 legjobb montázs készítője egy varázslatos párizsi eseményen vehet részt!

1935-ben Armand Petitjean alapította a Lancôme márkát, ami a folyamatos fejlesztés mellett is mindvégig megőrizte az alapvető stílusjegyeit: az életigenlést szimbolizáló színeket, a túláradó illatokat, a nőies formákat és az érzéki textúrákat.

A jeles szülinapot igyekeztek rendhagyó módon megünnepelni, úgy, hogy közben a fő célkiűzéseik is a középpontban maradjanak. Vagyis a nők őszintén elfogadják, szeressék önmagukat és szabadon élvezzék az életük minden pillanatát.

Ezért készítették el a nemzetközi honlapot, ahová a világ minden tájáról feltölthetjük a fotóinkat és kreatívan, a hozzánk illő stílusjegyekkel díszíthetjük azokat. A különleges matricákat , szimbólumokat és illusztrációkat, amelyeket bárki szabadon felhasználhat a saját alkotásához, Leslie David, francia művész tervezte. Játszhatunk a színekkel, a formákkal és az elrendezésekkel, a lehetőségeknek csak a a fantáziánk szabhat határt.

A márka híres arcai már kipróbálták magukat

Ha inspirálódni vágyunk, megnézhetjük Lupita Nyong’o, Kate Winslet, Julia Roberts, Lily Collins vagy éppen Penélope Cruz saját stílusában elkészített képeit is.



Egyébként szavazni is lehet majd a művekre, és a legtöbb szavazattal rendelkező képek közül a zsűri választja ki a 10 győztest, akik rész vehetnek a Lancôme pazar születésnapi partiján július 7-én, Párizsban. A résztvevők a Lancôme termékeiből összeállított limitált csomagot is kapnak majd.

További képeket és információkat a honlapon találhattok!