A hét három napozós szépségkedvence

A megfelelő fényvédelem jegyében összegyűjtöttünk neked három napozós szépségterméket, hogy pirosodás nélkül élvezhesd a nyár első napsugarait. További ihletért lapozd fel június 12-én megjelenő lapszámunkat is!

Az ajkak védelmében

Nemcsak a bőrödnek, hanem ajkaidnak is szüksége lehet fényvédelemre. Az Anthelios XL Napvédő krém ajakra nagyon magas UVB/UVA védelmet nyújt, extrém intenzitású napsugárzás esetére ajánlják. Vízálló és illatanyagoktól mentes termék, megelőzi az ajkak kiszáradását is.

Ára: Anthelios XL Napvédő krém ajakra SPF 50+ 50 ml, 4 899 Ft

Anti-aging bajnok

A Shiseido Expert Sun naptej SPF50 megbízható védelmet nyújt az UV-sugárzás káros hatásaival szemben, arcra és testre is alkalmazható. Könnyen eloszlatható a test bármely területén, ezáltal az egész bőrfelületen teljes körű védelmet nyújt. Vízálló és anti-aging hatása is van.

Ára: Shiseido Expert Sun naptej SPF50, 11 890 Ft

A pattanásos bőr barátja

Ha zsíros, pattanásokra hajlamos arcbőröd van, az Eucerin legújabb napozókrémét neked találták ki. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ hosszantartó matt arctónust eredményez, kitűnő sminkalapként szolgál. Különleges glicerritinsav hatóanyaga pedig segít a bőr DNS károsodásainak kivédésében is.

Ára: Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, 4 300 Ft