Három pink szépség a nyárra

2015. június 27.
Bloggerünk, Magdi ma három kedvenc nyári termékét mutatja meg nektek.

Prada Candy parfüm

Isteni karamellás édes kis parfüm, amire abszolút jellemző a Prada púderessége is. Egyáltalán nem émelyítő, ezért nyugodtan magunkra fújhatjuk, a környezetünk sem fog megharagudni érte. Aki szereti az édes illatokat, mindenképpen vessen rá egy pillantást!

SpaRitual körömlakk

Nyáron a piros mellett a pink körömlakkokat használom a legtöbbet, emiatt van is belőle rengeteg. Ez a darab a legújabb kedvencem, mert szép fényes és tartós, emellett pedig egyszerűen gyönyörű színe van! Ezeket a lakkokat nem tesztelik állatokon és nem is tartalmaznak állati összetevőket. Mentesek a DBP-től, touléntől, formaldehidtől és a formaldehid gyantától is, ezért nagyon jó választás lehet bármelyik szín.

Flormar Revolution Perfect rúzs

A Flormar rúzsai igazán erős és élénk színekben is kaphatóak, ami nyárra különösen jó, hiszen a napszemüveg mellé szinte nem is kell mást feltennünk. A Revolution Perfect családra jellemzőek, hogy krémes állagúak és szépen pigmentáltak, a minőségük és tartósságuk pedig a MAC rúzsaival vetekszik, az áruk viszont jóval barátibb. A színválaszték hatalmas, ezért biztosan megtalálja mindenki a neki való árnyalatot.