Tombor Nelli szépségtitkai

2015. augusztus 12.
Szeptemberi címlapsztárunk, a New Yorkban élő modell a Top Secret rovatunkban megjelent interjújában azt mesélte, szerinte a kevesebb több, ha sminkről van szó. Szerethető és szimpatikus szépségtitkai között szerepel még a hideg víz, egy jó pohár grépfrút-gyömbér-narancs lé és egy kiadós, meditációval is felérő futás is.


(Fotó: Tombor Zoltán)

Amit az anyukámtól tanultam
Hogy a belső harmóniánál nincs szebb smink, és hogy a kevesebb sokszor több. Ő az, aki megtanított arra is, hogy tiszteljem a testem, a természet legcsodásabb, legkifinomultabb mechanizmusát.

Ami mindig beválik
Több kedvencem van e téren, ilyen a füstös hatású szemsmink, a piros körömlakk, de utóbbit alkalomtól függően felcserélheti a natúr körömlakk is. A nagy favoritjaim közül persze semmiképp sem maradhat ki a piros Giorgio Armani rúzs, na és a fekete Yves Saint Laurent szempillaspirál.

A kedvenc illatom
Számomra elengedhetetlen, hogy a parfüm harmonizáljon a személyiségemmel. A Penhaligontól a Quercust, de a Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalisát is nagyon szeretem. A hangulatomtól és az öltözékemtől teszem függővé, hogy mikor milyen illatot használok, ahogyan arra is mindig ügyelek, hogy keveset fújjak magamra, mégpedig nyakra és csuklóra.

Így készülök egy fontos eseményre
Folyékony alapozót ritkán használok, ha mégis, akkor Shiseido Translucent Loose Powdert, amit vékony rétegben kenek csak fel. Egyébként inkább a Shiseido Matifying Compact púderét szeretem, ezzel könnyű elfedni az apróbb hibákat, és pillanatok alatt felvihető. Emellett szeretem a hideg vizes lábfürdőt, mert mindig felfrissít.

Egy átlagos hétköznap reggelem
Éhgyomorra mindig iszom egy nagy pohár vizet, lehetőleg lúgosat. Ha az időm engedi, készítek egy grépfrút-gyömbér-narancs dzsúszt, ezután jöhet csak a reggeli. Mindig hideg vízzel mosom meg az arcom, és arctisztítóval is áttörlöm (Bioderma Sensibiót használok évek óta), így az éjszaka távozott méreganyagoktól is megszabadulok.

Heti edzéstervem
Leginkább futni szeretek, és lehetőleg minél hosszabb távot. Számomra a futás az első 20-30 perc elteltével valódi meditációvá válik. Szívesen jógázom is, de ha úgy jön ki, akkor szeretek otthon tornázni is.

Szépségápolás elalvás előtt
Számomra este az alapos bőrtisztítás elengedhetetlen. Sűrűn használom a Clarisonic arctisztító gépem, emellett a NuSkin arctejem is állandó szereplője az esti szépségápolási rutinomnak. Ez puhítja és tisztítja is a bőröm.

Amit a hajamban szeretek
Szerencsés vagyok, mert dús hajam van. Általában két-három havonta vágja a fodrászom, ezért nem is kell formáznom. Amikor csak tehetem, hagyom, hogy magától száradjon meg.

Amiket szívesen használok:

Rúzs, Giorgio Armani, Lip Maestro 402
Szempillaspirál, Yves Saint Laurent, Volume Effet Faux Cils Shocking Mascara
Parfüm, Penhaligon’s, Quercus, 50 ml
Arclemosó, Bioderma H2O Sensibio
Kompakt púder, Shiseido Matifying
Folyékony alapozó, Shiseido Translucent Loose Powder