Christian Louboutin már az ajkainkon is!

2015. szeptember 13.
Hanem akár az ajkainkon is! A cipőlegenda tavaly körömlakkal újított, most pedig ragyogó rúzsokkal rukkolt elő.

Bár Louboutin neve visszavonhatatlanul a mindig sikkes, emblematikus vörös talppal ellátott körömcipőket fémjelzi majd, néha neki is szüksége lehet a megújulásra. Valószínűleg éppen ezért állt elő tavaly a cipői ihlette, exkluzív csomagolású körömlakkal, melyet később aztán még több árnyalat követett.

Most a női táska elengedhetetlen tartozékához szerette volna hozzáadni a magét, ezért háromféle finisű, (selymes szatén, erősen pigmentált matt, és fátyolszerűen fényes) több árnyalatban is kapható rúzsokat alkotott. És ha valaki, akkor Louboutin biztosan tudja, hogy a tálalás legalább olyan fontos, mint maga a termék.

Ha azt hitted, láttál már műalkotásszámba menő tokból előtekeredő, krémes ajakrúzst, aminek a látványa olyan gyönyörű, hogy az univerzum megtorpan tőle egy érzelmes sóhajtás erejéig, az csak azért lehet, mert még nem láttad Louboutin rúzsait. Az amulettként függő rúzsokról előbb gondolnád, hogy ékszerek, mint hogy azok, amik, de végül is nem is járunk messze az igazságtól, hiszen a könnyű selyemszalagra fűzhető rúzsok nyakéknek is simán elmennek! Igazi szépségkuriózum.