Már kapható Olivia Palermo őszi sminkkollekciója

2015. augusztus 27.
Ha szépségről van szó, nyugodt szívvel helyezhetjük a bizalmunkat Olivia Palermo kezébe, hiszen a szépségikon mindig kifogástalan megjelenése az igazi garancia. Szóval joggal lett izgatott minden szépségrajongó a London Ciaté és Olivia Palermo közös munkájának hallatán.

Füstös őzikeszemek, ragyogó arcbőr és mindig sikkes összeállítások – ez Olivia Palermo. Nem is kérdés, hogy már mindenki nagyon várta a London Ciatéval megalkotott, elegáns, arany csomagolású őszi sminkkollekcióját.

Olivia számára olyan sminkpaletta megalkotása volt a cél, ami minden bőrtípusú nőt szebbé varázsolhat finom, természetes árnyalataival. A könnyed nappali smink pedig aztán átalakítható egy vadabb, esti kreációvá. És mivel Olivia számára fontos a tökéletes csomagolás – elég csak ránézni – a sminkkolekciójának is elegáns, kifinomult külsőt adott. „Szerettem volna, ha a csomagolás klasszikus marad, de azért adtam hozzá némi színt és textúrát. Imádom az arany részleteket! Olyasmit akartam alkotni, amit nem dob el az ember csak úgy használat után!” – magyarázza Palermo.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

Olivia egyik személyes kedvenc terméke a” Cheekbone Cheat Duo” névre keresztelt kettő az egyben bronzosító és pirosító. „Manapság a kézitáskák egyre kisebbek és kisebbek, és egyre nehezebb olyan sminktermékeket találni, amiket magunkkal vihetnénk, ha egy kis igazításra volna szükségünk. Azt reméltem, hogy ha kombinálom a két terméket, akkor könnyebb, jobban hordozható palettát kapunk.” – árulta el Olivia.

A Ciaté London és Olivia Palermo közös kollekciója augusztus közepétől elérhető a Sephora üzleteiben.