Dizájnerpeelingek – látványos és gyors szépülés

2015. szeptember 17.
A mi abszolút kedvencünk, ha arcápolásról van szó,  ez az új módszer lett. Próbáld ki Te is az úgynevezett peelinget, amely által felgyorsul a bőrsejtek újratermelődése, a kezelés eredményeképpen a szervezet több kollagént termel, vagyis a bőr természetes módon, belülről válik feszesebbé.

A kezelés problémától függően egy, vagy több alkalmas kúrája alatt a bőr edződik, tartószerkezete megerősödik. A kezeléssel, amely összesen 6 alkalomból ál, amelyeket kéthetente érdemes végezni,  a bőrfelszín simább és ragyogóbb lesz, a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknés hegek eltűnnek.

Egyénre szabott formulák

A Royal Clinics Image I Peel hámlasztói forradalmian új koncepciót valósítanak meg, ugyanis inden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a couture, azaz a dizájner divat. Egyedi és tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, illetve a kezelni kívánt problémához. Alapja az exkluzív bio aloe vera gél, amelyhez többféle, egyedülálló komlex került, ezek pedig együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát.

A még látványosabb eredmény elérését az értékes növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák. A márka által szabadalmaztatott fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását és fokozatosan juttatja be őket a mélyebb bőrrétegekbe.

Leradírozott évek

A kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást hoz, az arcbőr azonnal fiatalosabbá válik. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez.
A peeling lehet felszíni, közepes vagy mélyszintű, aszerint hogy a bőrt milyen mélységben hámlasztja.

Kúrától függően a bőr megfelelő otthoni elő- és utókezelése fontos része a kezeléseknek. Az előápoló termékek felkészítik a bőrt, ennek köszönhetően csökkennek a rizikófaktorok, a bőr egyenletesen kezelhető, és a regenerációs idő is jelentősen lerövidül. A kezelés után a bőr tökéletes felépülését a szakértő által kiválasztott megfelelő termékek segítik, melyek a regenerációt és a kellemetlen tünetek elkerülését biztosítják.

Mikor peelingezzünk?

A legideálisabb időszaknak az októbertől februárig terjedő, fényszegény hónapok minősülnek. Ebben az időszakban kevesebb a napsugárzás, amitől a bőr sérülékenyebb és érzékenyebb lesz, és a festéket termelő sejtek, a melanociták erősebb válaszreakcióval reagálnak, amitől viszont megindulhat a fokozott pigment termelés.

Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak akkor léphet fel kellemetlen pigmentfolt kialakulás, ha ragyog a nap. Borús időben is ugyanúgy szükséges használni a széles spektrumú, UVA és UVB fényvédőt tartalmazó krémeket a kezelt területen.

Bővebb információ: www.royalclinics.hu