Sophia Loren ihlette a Dolce&Gabbana legújabb rúzsát

2015. október 04.
A legendás olasz szépség még a 81-et taposva is igazi ikonnak számít. Nem is viselhetné a nevét más, mint a Dolce&Gabbana elegáns luxusrúzsa.

Sophia Loren neve egyet jelent a forró, időtlen mediterrán szépséggel. Az apukáink annak idején pénztárcájukban rejtegették a fotóit, de még most is képes olyan méltóságot és eleganciát sugározva végigsuhanni a vörös szőnyegen, mint 50 évvel ezelőtt. Loren neve mellett a merészen nőies, forróvérű olasz divat másik szinonimája pedig egyértelműen az egyik legnagyobb divatház, a Dolce&Gabbana. Ha ez a kettő összejön, akkor csakis egy szerelmes római nyáreste kvintesszenciáját kaphatjuk meg.

A Dolce&Gabbana 2009-ben dobta piacra sminkkollekcióját, és úgy tűnik, hat évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy előrukkoljanak a Sophia Loren No.1 limitált kiadású rúzsával. Az exkluzív csomagolású rúzs állítólag a színésznő védjegyének számító árnyalatban készült el, Sophia iránymutatásával, hogy tisztelegjenek Olaszország és az olasz mozi előtt.

Még egy csodás videó is készült a kulisszák mögött, és tényleg elképesztő, hogy Loren szépsége még 81 év után is ragyog: