Luxuskényeztetés a vörös szőnyegről

2015. október 15.
A spanyol NaturaBissé márka arckezeléseit olyan sztárok veszik igénybe az Oscar- vagy a Golden Globe-díj-átadó gálaestje előtt, mint Beyoncé, Penélope Cruz vagy KateWinslet. Ma már Magyarországon is elérhetők ezek a kezelések, amelyek fantasztikusan hatékony luxuskényeztetést ígérnek. Mi is kipróbáltuk a Diamond Experience Life Infusion elnevezésű bőrfiatalító rituáléjukat.

A világ legexkluzívabb szépségszalonjainak sztárkezelése, a Diamond Experience nevet viselő arcfiatalító rituálé, amely során páratlanul magas koncentrációban 16 különböző bőrfiatalító, rejuvenáló összetevő fejti ki jótékony hatását az arc és a dekoltázs bőrfelszínén és a mélyebb rétegekben. A modern technológia és a csodálatos természetes összetevők együtt szépítik a bőrt.

A leginkább egy ízlésesen berendezett, otthonos hangulatú hálószobára emlékeztető kezelőhelyiségbe lépve illatosított kezelőágy, kellemes hangulatvilágítás, halk zene fogadott. Miután elhelyezkedtem a kényelmes kezelőágyon, a szememre felmelegített, levendulaillatú szempárna került. A kozmetikus finom üdvözlő érintése a vállamon, majd a végtagjaimon az első ráhangoló kapcsolatteremtés volt közöttünk. Már ettől a pár perces kényeztetéstől azonnal alfaállapotba kerültem, és átadtam magam a pihenésnek.

Tisztítás

Ezután vette kezdetét a gyengéd arctisztítás egy gránátalma-kivonatot tartalmazó tisztítókrémmel. Ezt egy tápláló és relaxáló hatású, levendulaolajos arcmasszázs követte, ájurvédikus, nyugtató, hullámzó mozdulatokkal, amely néhány perc alatt teljesen ellazította az arcom izmait. Az arcbőrt ezután gránátalma-kivonat és B-vitamin-tartalmú, levendulaillattal dúsított tonikkal tisztították át, amitől a bőröm készen állt az újabb hatóanyagok befogadására.

Hámlasztás

A NaturaBissé-filozófia egyik alappillére a folyamatos, hatékony, ugyanakkor könnyen elviselhető bőrmegújítás, amelyet egy speciálisan kifejlesztett AHA sav kombinációval érnek el. Egy kicsit megijedtem az AHA sav hallatán, eszembe jutottak a régi emlékeim, amikor ez a beavatkozás kellemetlen fájdalommal, kipirosodással, két-három napos regenerálódási idővel járt. A NaturaBissé hámlasztásnál szó sem volt ilyen kellemetlen mellékhatásokról! A márka laboratóriumában kifejlesztett hámlasztó azonnali bőrfrissítő hatást, szemmel látható feszesedést, feltöltő hatást és egészséges, egyenletes bőrt eredményezett – mindezt csupán kellemes bizsergés kísérte.

Masszázs

A következő percekben különleges liftingmasszázs várt rám, olyan, amilyet eddig még egyetlen más márka kezelésénél sem tapasztaltam. A simogató mozdulatok helyett a kozmetikus fürge ujjai között finoman felfelé görgette a bőrt az arcom különböző területén. A „fiatalság elixírjét”, a Biomarker Nectart így jutatták be a bőr mélyebb rétegeibe, amitől az azonnal láthatóan megfiatalodott. A stimuláló masszázst kellemes mágnesterápia és vibráció egészítette ki, ami arra szolgált, hogy csökkentse a bőrben a sejtszintű gyulladást, stimulálja a mikrokeringést, növelje az oxigén szintjét, és hidratálja, regenerálja a sejteket. Ezen kívül méregtelenítő hatása van, valamint javítja az izomtónust. Én mindezekből csak annyit éreztem, hogy a bőröm hálásan szívja magába a hatóanyagokat. Egy újabb masszázs egészítette ki a Biomarker Nectar öregedésgátló hatását. Ezt egy kellemes állagú, gyémánt-nanorészecskékkel felturbózott krémmel végezte a kozmetikus, ami láthatatlan bársonyos fátyolként fedte el a bőrömet.

Pakolás

Egy újabb különlegesség tette még izgalmasabbá a kezelést: az arcomra felhelyezték a Chromo LED maszkot, ami kellemes lila fénnyel világította meg az arcomat – ez a forradalmi LED-technológia segít a bőrsejteket a megújulásban. Amíg a maszk kifejtette hatását, a kozmetikus a karomat és a lábamat masszírozta végig finom illatú, hatóanyagokban gazdag krémmel. Lezárásképpen még egy maszk következett, amely természetes gyöngyproteinekkel és aranykivonattal feszesítette a bőrt, és zárta be a bőrömbe a természet és a tudomány alkotta páratlan hatóanyagokat. A másfél óra kényeztetés után egy kipihent arc nézett vissza rám a tükörből, a bőröm feszesebb, egészségesebb, ragyogóbb lett. És ez az állapot eltartott még néhány napig. Másfél óra mínusz öt év, így foglalhatnám össze legjobban a kezelés eredményét.

A kezelés időtartalma: 90 perc

A kezelés ára: 70 000 Ft

További információ: ITT!