A három kedvenc friss márkánk

2015. november 20.
Ezen a héten kissé rendhagyó módon nem három kedvenc szépségtermékünket, hanem három, itthon friss belépőnek számító szépségmárkát mutatunk be! Van köztük környezettudatos svéd krémgyáros, és Párizsból érkező luxus sminkmárka is.

Estelle&Thild

A 2007-ben alapított, organikus svéd márka fő hitvallása, hogy természetes termékekkel is ugyanazt a hatást lehet elérni a bőrápolásban, mint a hagyományos kozmetikumokkal. Az alapanyagok igazoltan északi, természetes összetevők, nem tartalmaznak parabént, vagy szintetikus illat –és színezőanyagokat. Sőt! Még a csomagolásuk is környezetbarát és újrahasznosítható. Tökéletes választás a tudatos bőrápolásra vágyóknak, a tudatosságban amúgy is élenjáró északról!

Megvásárolható a Marionnaud üzleteiben.

Kalis


A Kalis története már régebbre nyúlik vissza, 1979-ben gyógyszerészeti laborként indult. A márka kizárólag válogatott biomimetikus, azaz élő szervezetet utánzó összetevőket használ, melyek parabénmentesek, nem miteszerképzőek és minden bőrtípusnak megfelelnek. A cégnél büszkék kutatási és fejlesztési rendszerükre, melynek hála szuperhatékony készítményeket hoznak létre.

Megvásárolható a Marionnaud üzleteiben.

Pierre René

A franciás hangzás ellenére ez a márka Lengyelországban született, Ustka városában. A lengyel kisvárostól aztán egészen a szépség fővárosáig, Párizsig vezetett a Pierre René útja, ahonnan már cask egy lépés volt a nemzetközi piac meghódítása. A márka jelenleg több, mint húsz országban van jelen, bőrgyógyászatilag tesztelt termékeik pedig most már hazánkban is kaphatóak lesznek.