Most a mobilod lehet a legjobb sminkmester

2016. február 27.
Tanulj sminkelni a mobilodtól! Páll Adrienn sminkmesternek hála egy személyre szabott, hazai fejlesztésű mobilapp, a Beautystic segíthet nekünk, hogy ellessük a profi sminkesek fortélyait.

Páll Adrienn sminkmester – a New School of Makeup Sminkakadémia alapító/ vezetője-, több évtized nemzetközi tapasztalat és számtalan címlapfotóval a háta mögött úgy döntött, hogy személyes sminktanácsadóként „költözik be ” a hölgyek mindennapjaiba.

Ezért egy 100%-ban saját fejlesztésű, interaktív sminkoktató applikációval, a Beautystic-kel lépett a nagyközönség elé, melyben nem egy arcfelismerő szoftver végzi a beazonosítást, „tanácsadást”, hanem magasan képzett, valódi sminkesek! Ezt a személyre szabott alkalmazást a magyar nők próbálhatják ki elsőként a világon.

Miért jött létre a Beautystic?

Ahogy öltözködésünk apró részleteire odafigyelünk, legyen fontos a hozzánk leginkább passzoló smink megválasztása is. Mert legyünk őszinték, a sminkbalesetek sokszor kínosabbak, mint egy rosszul megválasztott ruha.

Csak néhány példa:

– egy rossz árnyalatú korrektor kiemeli a ráncokat a szemed alatt

– a helytelen kontúrozástól ajkaid nézhetnek ki úgy, mintha elfelejtetted volna megtörölni a szádat evés után

– a nem jól megválasztott/felvitt szemfesték eltünteti a szemedet

– a sok pirosító üde frissesség helyett lázpírt, a sok bronzosító pedig a nyár nap „lehelete” helyett, fura foltokat rajzol az arcon

és még sorolhatnánk…

Páll Adrienn, sminkmester, a Beautystic művészeti vezetője a szakmában eltöltött több évtized alatt, szinte naponta kapta a kérdéseket: „Nekem milyen smink áll jól?” Ezt valóban egy szakembernek kell megválaszolnia, hisz minden arc más és más. Sok nőnek sem ideje, sem energiája nincs arra, hogy hosszasan válogasson a drogériák polcain, miközben azon gondolkozik, ez a rúzs vajon megy-e majd minden ruhájához? Adrienn erre a problémára akart működő megoldást keresni, és személyes sminktanácsadóként jelen lenni a reggeli készülődésnél, az esti programoknál vagy bármikor, amikor szükségünk van rá. Végül hosszas tervezés és tesztelés után 2015 decemberében elkészült a Beautystic interaktív sminkoktató applikáció, melyet teljesen a hölgyek igényeire szabtak. A hazai és nemzetközi piacon jelenleg megtalálható smink applikációkkal ellentétben, itt nem egy arcfelismerő szoftver végzi a „tanácsadást”, hanem magasan képzett, VALÓDI sminkesek.

Hogyan működik?

Az applikáció letöltése, és egy 10 másodperces regisztráció után elküldesz egy selfie-t magadról. Ennek segítségével történik a karakter-beazonosítás, ami után egy teljesen személyre szabott videó-oktatást kapsz, egyetlen rúzs áráért. Ezt csak egyszer kell letöltened a telefonodra. Ezután annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod. Kézügyességtől függően, körülbelül három hét alatt válik rutinná a számodra tökéletes smink elsajátítása. Ezen kívül egy a Te sminkedhez szükséges terméklistát és ecset ”kisokost” is kapsz e-mailben.