Provence-ban Oroszlán Szonjával

2016. szeptember 16.
Oroszlán Szonja már második éve a L’OCCITANE en Provence arca Magyarországon. Idén nyáron Provence-ba utazott, hogy találkozzon az ikonikus dél-franciaországi márka alapítójával, és felfedezze ezt a mesés tájat, ami mára szinte egybeforrt a L’OCCITANE-nal.

Amikor 2015 őszén Oroszlán Szonját választottuk márkánk, a L’OCCITANE en Provence szépségnagykövetének, tudtuk, hogy nála alkalmasabb személyt nem is találhattunk volna, hiszen a művésznő is a természetes szépség híve. Szonja hosszú évek óta hasz- nálja már a termékeinket, így örömmel vállalta a felkérést. A tavalyi egymásra talá- lást követően nem volt kérdés, hogy ezt a kapcsolatot tovább szeretnénk mélyíteni. Így érkeztünk meg idén Provence-ba, hogy a lehető legautentikusabb környezetben készülhessünk. Pontosan 40 évvel ezelőtt ugyanis itt született meg a L’OCCITANE.

Immortelle Divine kollekció

A L’OCCITANE egyik legféltettebb kincse az organikus immor- telle virág, amely sosem – még leszedése után sem – hervad el. Ezt a kivételes időtálló képességet zárja üvegbe az Immortelle Divine arcápolási kollekció, amelynek komplex formulái látható- an csökkentik az öregedés jeleit, és visszaadják az arcbőr termé- szetes ragyogását.

Az 1976-ban Provence-ban alapított L’OCCITANE természetes alapanyagokból ké- szült szépségápolási termékeket gyárt. A natúrkozmetikumok összetevőit elsősorban Provence-ból, illetve főleg a mediterrán régióból szerzi be, és saját laboratóriumában fejleszti az új kényeztető és hatékony formuláit. A L’OCCITANE megfigyeli, kutatja és felhasználja a növények kivételes tulajdonságait. Minden egyes innováció középpont- jában egy virág, egy gyümölcs vagy egy fa áll. A L’OCCITANE számára a természet szépsége jelent mindent. Ezt az értéket közösen vallja Oroszlán Szonjával, akit azon- nal elvarázsolt Provence környezete, a L’OCCITANE világa.

Találkozás a L’OCCITANE alapítójával

A 23 éves Olivier Baussan 40 évvel ezelőtt egy egyszerű lepárlóval és a növények szeretetével indította útjára a L’OCCITANE-t. Mára több mint 2000 L’OCCITANE üzlet van szerte a világon, ebből hét található Magyarországon.