Oroszlán Szonja lett a L’Occitane szépségnagykövete

2015. szeptember 17.
A színésznő köztudottan a természetes szépség híve, így a francia márka szerintünk keresve sem tallhatott volna alkalmasabb képviselőt Szonja személyében...

Az 1976-ban Provence-ban alapított L’Occitane bio alapanyagokból készült szépségápolási termékeket gyárt. A natúrkozmetikumok összetevőit Provence-ból, illetve főleg a mediterrán régióból szerzi be és saját laboratóriumában fejleszti az új kényeztető és hatékony formuláit. A híres Immortelle virág, amelyből a Divine-termékek készülnek, például Korzikán terem, de a shea vajat még távolabbról, Burkina Fasóból szerzik be.

Külön szerethető vonása szerintünk a cégnek a 2006-ban létrehozott alapítványa, amely számos szervezetet támogat, mindemellett és két fő célért küzd: a nők gazdasági egyenjogúságáért és a látáskárosultak támogatásáért.

A Divine kollekció

A L’Occitane Divine arcápolási termékek az organikus immortelle virág különleges anti-aging hatását rejtik magukban. A márka termékcsaládja az immortelle eszenciális olaj mellett 7 természetes eredetű aktív összetevővel tartalmaz, különleges formulái pedig a sejtek belsejében fejtik ki hatásukat, ezzel csökkentve az öregedés látható jeleit.