Őszi sminktrendek – diktáld te a divatot!

2016. október 25.
Idén ősszel a nude színeket kicsit a háttérben hagyva az erőteljesebb színek veszik át a főszerepet: kék szemhéj, sötét rúzsok és ehhez passzoló sötét körmök.

Az őszi-téli smink és divattrendek inspirálta új must-have termékekhez most a Catrice nyújt egy kis segítséget.

Kezdjük a szemeknél, hisz nincs is magával ragadóbb, mint egy igéző szempár!


Forrás: @mrsfarbulous

CATRICE Prêt-à-Lumière Hosszantartó Szemhéjpúder
A Prêt-à-Lumière Szemhéjpúder innovatív, extrém krémes, púderes textúrája maximális szín-intenzitást kínál mindössze egyetlen réteg felvitelével. Az őszi smink egyik alapkelléke! Idén ősszel a hagyományos füstös szemsmink mellett az élénkebb színek is helyt kapnak, mint a merész kék és a mélyzöld.


Forrás: Beauty Army by Ingrid

CATRICE HD Folyékony Coverage Alapozó
Egy megfelelő alapozó is szükséges a tökéletes őszi sminkünkhöz! A Catrice új alapozója egyenletes arcbőrt biztosít high definition kivitelben. A pipetta applikátorral felvihető, extra-könnyű, folyékony textúra kiváló fedést, és akár 24 órán át tartó hatást biztosít.

CATRICE Matt 6h Ajakszínező
Matt rúzs? Hát persze! Akár 6 órán át tartó hatás az ajkak kiszárítása nélkül, intenzív színek és kellemes viselet. Matt is, tartós is: egy igazi must-have! Hisz egy trendi rúzs nélkül nem lehet teljes a sminkünk!

CATRICE Noir Noir Körömlakkok
A körmökről se feledkezzünk meg: idén ősszel a fekete visszatér! A hosszantartó magas-fényű textúra mostantól körmeid „kis fekete ruhája” lehet! Egy csipetnyi színnel fokozva, ezek a lakkok optimális fedést és egyenletes színhatást biztosítanak. A csaknem fekete textúra elérhető hat árnyalatban: zöld, szürke, kék, ibolya, piros és barna.

Forrás: @akvile_jurksa_bodyparts

…és hogy legyen mibe belepakolnunk az új őszi kedvenceinket, a CATRICE „Kaviar Gauche” Limitált Kiadás keretében beszerezhetünk egy igazán extravagáns megjelenésű neszeszert is.

Forrás: @mein_rossmann

További információért látogass el a catrice hungary Facebook-oldalra vagy a www.catrice.eu/hu/index.html weboldalra.