Wellness kimenő a Margitszigeten

2017. március 29.
Ha egyre gyakrabban kerít minket a hatalmába az érzés, hogy az életünk egy soha véget nem érő rohanás, elérkezett a lassítás legfőbb ideje! A mi mostani tippünk a Margitsziget, ahol kivételesen nem futásra, hanem egy kis spa hangulatra és lazításra buzdítunk…

Napjainkban mindannyian a sebesség kultuszának áldozatai vagyunk. Túl keveset alszunk, túl sokat kapkodunk, rohanunk, stresszelünk. Elveszítettük a semmittevés örömét, amikor kizárhatjuk a világ zaját és elmerülhetünk gondolatainkban. Legyen szó tudatos étkezésről, lassú testmozgásról, természetes gyógymódokról, parkokkal és sétányokkal tarkított városképről, a slow törekvések az élet minden területét emberibbé, élhetőbbé kívánják tenni.

A nyugalom szigete

Tegyük meg az első lépéseket a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élet felé, és adjunk magunknak fél nap kimenőt! Bár városszerte nagy a kínálat fürdőkben, uszodákban, azoknak, akik igazi visszavonulásra vágynak, mi most egy elszigeteltebb helyet ajánlunk. Van egy csendes hely a nyüzsgő főváros szívében, ahol a harmónia és különleges atmoszféra szinte tapintható, ahol mély nyugalommal árasztja el a látogatót.

Budapest legnagyobb parkjában, a százesztendős gesztenyefákkal szegélyezett Margitszigeten található gyógy-wellness szálloda fürdőrészlegén eltöltött órák felérnek egy hosszú, kiadós pihenéssel. Merüljünk el a sziget legnagyobb természeti kincsében, a bársonyos termálvízben és hagyjuk, hogy a vízsugarak végigmasszírozzák feszült nyak- és hátizmainkat, szívjuk be mélyen a gyógyító ionokban gazdag levegőt. A termálvíz ivókúrára is kiváló: az éhgyomorra megivott margitszigeti gyógyvíz nyugtatja az emésztőrendszerben a gyulladt nyálkahártyát, tisztítja a szervezetet, jó a májnak és a veséknek is. Szabaduljunk meg a szervezetünket leterhelő méreganyagoktól a szaunában vagy a gőzkabinban.

Vegyünk aromafürdőt vagy adjuk át magunkat egy relaxáló aromaterápiás masszázsnak, amitől távozik a testünkből a feszültség, az illóolajak hatására megnyugszik az idegrendszer. Számítógép előtt rendszeresen görnyedezőknek megváltás a forró vízzel átitatott, összetekert törölközőkkel végzett, lazító forró guriga hátmasszázs. Szépülni vágyóknak a tejes-mézes Kleopátra fürdő vagy a tejszínes-mézes-narancsolajos Afrodité pakolás a testreszabott választás.

Mozgassuk át magunkat egy csoportos mozgásórán, aqua tréningen vagy a jól felszerelt, immár 24 órán át nyitva tartó Premier Fitness edzőteremben. Ha még egy luxus kozmetikai kezelés is belefér az időnkbe, fél nap alatt akár éveket radírozhatunk le a korunkból, úgy kinézetre, ahogyan érzésre is!