A tengeri gyöngyök szépítő ereje

2017. április 04.
A tenger kincseit zárta arc- és testápoló készítményeibe a THALION professzionális kozmetikai márka. Az új, Ocean Secret Teljeskörű Anti-Aging arckezelésükkel nemcsak az arcbőr lesz feszesebb, és az arckontúr visszanyeri eredeti formáját, de a kezelés során lélekben az óceán partján érezzük magunkat, tökéletes ellazulásban.


Profimedia – Red Dot

Bizonyos életkor után egy professzionális, kényeztető arckezelés csodákat tesz az érett arcbőrrel. Energiával tölti fel, halványítja a ráncokat, visszaállítja az arckontúrt. Rengeteg anti aging kezelés közül válogathatunk, vágyaink, személyiségünk és persze pénztárcánk alapján választhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt. A THALION Laboratórium új Ocean Secret Teljeskörű Anti-Aging arckezelésében az a különleges, hogy a legmagasabb szintű technológiai szakértelem párosul a luxus hatóanyagok kényeztető hatásával.

A kezelés lépései

Ráhangolódás. Mivel a THALION készítmények tengeri hatóanyagokat tartalmaznak, a ráhangoló rituáléval a kozmetikus tengeri hangulatot igyekszik becsempészni a kezelőhelyiség falai közé. A stresszes vendég figyelmét a jelenre irányítja, a legyező mozdulatok a tengeri szellő simogató érzését keltik bennünk.

Tisztítás. Arctisztító tejjel vagy olajjal történik – a vendég bőrtípusától függően. A kozmetikus egy méregtelenítő maszkot helyez fel az arcra, ami egyben hámlasztó funkcióval is bír. Ebben a pakolásban háromféle alga, zöldagyag, mentol és eukaliptusz van, amitől a bőr azonnal felfrissül. A maszk eltávolítás után már mi is láthatjuk a bőrünkön a változást: eltűnt róla az a szürke, fátyolszerű réteg, ami tél végén oly sok ember arcán látható.

Masszázs speciális lifting-mozdulatokkal. Ennek hatására az arc izmai ellazulnak, és ez kihat a mi lelkiállapotunkra is. A masszázs végén a kezelés legfontosabb készítményeit, a tonikba áztatott gyöngyöket az arc barázdáira helyezik, majd finoman bemasszírozzák a mélyedésekbe. A gyöngyök különleges hatóanyagkomplexet tartalmaznak, melynek alapja egy speciális, új algafajta. A márka kutatói kifejezetten ehhez a készítményhez hoztak létre és növesztettek a tengerben kifeszített köteleken egy új algafajt.

Maszk. Ezután egy újabb maszk kerül az arcunkra. Érdekessége, hogy a kozmetikus frissen készíti el, egy shakerben keveri össze a hatóanyagokat. A szintén algatartalmú, lehúzható liftingmaszk a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat. Míg a maszk az arcukon van, a kozmetikus megmasszírozza mindkét karunkat és a kezeinket.
Befejező ápolás szérummal és nappali krémmel. Az otthoni használatra szánt készítmények finom textúrája, kellemes illata emlékként még néhány órára velünk marad. A kezelés eredményét látva engedünk a kísértésnek: vásárolunk néhány készítményt a márkától, melyekkel meghosszabbíthatjuk a kezelés pozitív hatását.

A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 25 000 Ft
További információ: www.chezcatherine.eu