Manikűrösök, akiket érdemes követni Instagramon

2017. május 12.
A manikűrösök is művészek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legnagyobb sztárkörmösök Instagram oldalain található körömarzenál. Összegyűjtöttük, kiket érdemes követni, ha hihetetlen manikűr-műalkotásokat nézegetnénk, vagy némi inspirációra vágyunk.

1.    Britney Tokyo 


Instagram @britneytokyo

A művész gyakran reflektál aktuális eseményekre, például ezt a hobo műalkotást a Coachella fesztivál inspirálta. Britney Tokyo olyan aprólékos mintákkal dolgozik, hogy szinte hihetetlen, hogy mindent saját kezűleg fest, egyáltalán nem használ matricákat.

2.     Chelsea King 


Instagram @chelseaqueen

A nőies stílusáról híres King bátran használja a színeket, és nagyon nagy hangsúlyt fektet az apró részletekre is. A képen látható manikűrt az absztrakt festészet inspirálta.

3.     Alicia Torello 


Instagram @aliciatnails

Torello stílusa nagyon következetes: a manikűrös csak minimalista, grafikus stílusban „a kevesebb több” elv szerint alkot.

4.     Tracylee 

Instagram @luxebytracylee

Tracylee új szintre emeli a manikűr fogalmát: legújabb projektjében portrékat fest körömre, de nem is akárhogyan! Ez a portré például Jimi Hendrixhez híven füstöl is.

5.     Tom Bachik

Instagram @tombachik

Tom Bachik olyan sztárok körmöse, mint Jennifer Lopez, Selena Gomez vagy Heidi Klum. A képen a „Rejtett kincs” című alkotása látható.

6.     Mei Kawajiri 


Instagram @ciaomanhattan2012

Nincs olyan dolog, amiből ne tudna Mei Kawajiri körömtrendet kreálni: itt például a divatos márványmintát adaptálta realisztikus manikűrré.

7.     Marian Newman 


Instagram @mariannewman

Newman olyan divattervezőkkel dolgozott már együtt, mint Emilio Pucci, Gareth Pugh és Mary Katrantzou. A képen a Párizsi Divathéten bemutatott Manish Arora-kollekció egyik műalkotása látható Newman-manikűrrel.