Chaneltől ragyog Kristen Stewart tekintete

2017. július 14.
Kristen Stewart mostanság a Chanel kiskedvence, nem is csoda, hogy ő népszerűsíti az ikonikus márka legújabb sminkkollekcióját is. Stewart három kisfilmben mutatja meg, hogyan vadít vörös szemfestékkel, miként bűvöl hideg kék tekintettel és hogy tudja feldobni a klasszikus feketét.

Három színt és a hozzájuk kapcsolódó asszociációkat mutatja be Kristen Stewart, aki ezúttal a Chanel legújabb sminkkollekcióját népszerűsíti. A színésznő már 2013 óta működik együtt szorosabban a márkával, a Chanel pedig láthatólag elég jól ráérzett anno, hogy érdemes Stewarttal szövetkezni, azóta ugyanis szinte folyamatosan színvonalas vagy éppen izgalmasan kísérletező produkciókban, ügyeskezű rendezők mellett az Alkonyat-filmekből felnövő színésznőt.

Az alábbi kisfilmekben Kristen vagány piros, hűvös kék és dögös fekete szemsminkekben pózol, mindegyikhez hozzáfűzve néhány gondolatot is.
Mivel Kristen Kos, azaz tűzjegy, a pirossal különleges kapcsolata van:

A fekete szerinte tökéletesen kihangsúlyozza az ember adottságait, nem is szükséges, hogy újat mutassunk vele. Kristen azt mondja, vigyük fel ujjal vagy ecsettel, tök mindegy – a fekete mindig nyerő választás:

A hűvös kék bizsergető, felkelti az érdeklődést és van benne valami egészen magasztos. Nem mellesleg ez is szuperül mutat Kristen arcán:

A Chanel Ombre Premiére kollekcióját 2017 nyarán dobták a piacra.