S.O.S. testfeszesítés nyaralás előtt

2017. július 18.
Javában tart a bikiniszezon, a profik – akik nem bízzák a véletlenre – már tavasszal túlestek egy gondosan felépített narancsbőr elleni, bőrfeszesítő testkezelés-sorozaton. Ha te nem tartozol ebbe a táborba, most egy olyan testkezelést ajánlunk neked, amely már egy alkalommal is sokat javít a bőrképen, ráadásul nagyon kellemes élményben lesz részed.

A budapesti Aria Hotel wellnessrészlegében eltölteni néhány órát már önmagában felér egy rövid nyaralással. Az elvarázsolt helyszínen néhány óra alatt tökéletesen kikapcsolódhatunk: szauna, gőzkabin, fitneszterem, jakuzzi, úszómedence, kényelmes pihenőágyak, halk dzsesszzene szolgálják a pihenésünket. Ha a programba még beiktatunk egy arc- vagy testkezelést a szálloda nyári ajánlatából, nemcsak feltöltődhetünk, de a bőrünk is szebb lesz.

A nyári megérdemelt szabadságom előtt a testem problémás területeit – comb, fenék, kar – szerettem volna rendbe hozni és feszes, bársonyosan puha bőrrel nekivágni a tengerparti nyaralásnak. Ezért a 90 perces alakformáló testkezelést próbáltam ki.

A kezelés egy alapos testradírozással kezdődött, ami egyszerre volt hasznos és kényeztető. A kezelést végző terapeuta határozott mozdulatokkal tetőtől talpig végigdörzsölte a bőrömet egy kellemes illatú, illóolajakat tartalmazó készítménnyel. A frissítő masszázs során a bőröm megszabadult az elhalt hámsejtektől, érezhetően megtisztult, készen állt az ezt követő értékes hatóanyagok befogadására. Ezután egy dinamikusabb cellulitmasszázs következett, ami kifejezetten a problémás területekre koncentrált. Eddig azt hittem, hogy a cellulitmasszázs csak fájdalmas lehet, itt tapasztaltam meg először, hogy az erőteljes, fájdalommal járó mozdulatok helyett a terapeuta finomabban is elvégezheti ezt a kezelést. A tudományosan összeállított, célzott mozdulatok és a hatóanyagok jó minősége a garancia arra, hogy elégedettek leszünk a végeredménnyel. A masszázs hatására felgyorsul a szervezet nyirokkeringése, beindul a méregtelenítés, ami jó hatással van a narancsbőrre is.

A cellulitmasszázs jótékony hatását egy gyömbéres testpakolás fokozta, amitől a bőr kötőszövete feszesebbé válik. A 10 perces hatóidő után, amit teljesen ellazult állapotban töltöttem, a terapeuta nedves törülközővel és kellemes, simogató masszázzsal eltávolította a pakolás maradványait. A 90 perc gyorsan eltelt, amikor felkeltem a kezelőasztalról, testileg és lelkileg is teljesen megújultam. A bőröm láthatóan és érezhetően szebb, frissebb, feszesebb lett, a masszázsok kifejezetten energetizáló hatással voltak a lelkemre is. Levezetésképpen még 20 percet töltöttem az infraszaunában, ezzel is rásegítve arra, hogy egy csepp hatóanyag se vesszen kárba.